Andrey Rublev a obținut titlul de la Dubai după aproximativ 80 de minute de joc în finala cu Jiri Vesely. Astfel, și-a trecut în cont a 13-a victorie la rând (simplu și masculin). Jucătorul rus a câștigat săptămâna trecută ambele trofee la Marseille, simplu și dublu.
Jiri Vesely, clasat pe locul 123, a avut un parcurs fantastic la această competiție. A venit din calificări, iar în drumul spre finală i-a eliminat pe Roberto Bautista Agut, Novak Djokovic și Denis Shapovalov.
Tenis
Rafael Nadal, prima reacție după interzicerea rușilor la Wimbledon! "Mi-aș dori să nu fie așa"
01/05/2022 LA 19:52

Andrey Rublev a făcut un meci solid cu Jiri Vesely

În marea finală,Vesely a prins însă un jucător aflat într-o formă sportivă incredibilă. Rublev a rupt echilibrul în game-ul patru, când a reușit break-ul, iar cu un serviciu bun a câștigat primul set cu 6-3. Jucătorul ceh a încercat să se agațe de șansele lui, iar la 2-3 în setul secund a reușit un break, sperând astfel să prelungească finala într-un set decisiv.
NADAL, ULUIT DE CUM A JUCAT CU MEDVEDEV, ÎN CONTEXTUL ÎN CARE RUSUL A FOST "SUPERSONIC" ÎN SETUL 2
Nu a fost cazul, pentru că Rublev a reușit imediat însă un break, iar de aici a gestionat perfect meciul. Rusul a încheiat setul cu 6-4 și meciul cu 28 de mingi câștigătoare și doar 8 erori neforțate.
În luna februarie, Rublev a cedat doar în fața lui Felix Auger-Aliassime, în semifinală la Rotterdam. Titlul din Dubai este al 10-lea al rusului în ATP.
Tenis
Federer și Nadal, puși la zid de Andrey Rublev! Rusul cere răspunsuri: "Nu-mi explic de ce fac asta"
01/05/2022 LA 09:32
Serbia Open
Cum a explicat Djokovic evoluția slabă din setul 3 al finalei de la Belgrad! "Este îngrijorător"
25/04/2022 LA 08:52