Novak Djokovic, câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, a fost eliminat în sferturile de finală de la Dubai de către Jiri Vesely (123 ATP) cu scorul de 6-4, 7-6 (4), la capătul unui meci care a durat două ore de joc. Cehul se va duela în semifinale cu învingătorul din meciul Berankis - Shapovalov.
În urma rezultatului de azi, Daniil Medvedev va deveni în premieră lider mondial în clasamentul ATP. Novak Djokovic va rămâne astfel, cel puțin pentru moment, la 361 de săptămâni petrecute pe poziția de lider mondial în clasamentul ATP. Nole este urmat în acest top de Roger Federer, cu 310 săptămâni, și Pete Sampras, cu 286 de săptămâni.
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
ACUM O ORĂ

Ce a spus Novak Djokovic după înfrângerea cu Jiri Vesely

"Din păcate nu a fost ziua mea. Îl felicit pe Jiri. A jucat mai bine. S-a concentrat doar pe loviturile lui. Serviciul a fost foarte solid de asemenea. Tot jocul lui a fost incredibil azi. Pălăria jos în fața lui. Eu pe de altă parte voi continua să mă antrenez și să mă pregătesc Cu cât joc mai multe meciuri, cu atât sunt mai confortabil pe teren. Nu am avut prea multe meciuri în ultimele luni.
Va trebui să urmăresc situația, să văd cum merge. Oriunde voi avea ocazia să joc, o voi face. Sper că va fi în curând. Bineînțeles că sunt încă motivat și încă sunt supărat când pierd un meci. Îmi pasă și vreau să câștig fiecare meci, ca oricine altcineva din turneu. De fapt, sunt bucuros că simt multe emoții în fiecare zi pentru că înseamnă că îmi doresc cu adevărat să fac parte din acest sport.
Nu văd vârsta ca pe un factor restrictiv pentru cariera mea. Încă mă simt grozav în ceea ce privește corpul meu și felul în care se menține, modul în care își revine. M-a ajutat mult în toți acești ani. Este ceva care, evident, mă încurajează să continui. Cât despre faptul că am pierdut locul 1, tot ce pot face acum este să-l felicit pe Daniil, merită acest moment și această poziție", a spus Novak Djokovic la conferința de presă.
Roland Garros
Djokovic a fost întrebat la Paris dacă va participa la Wimbledon! Răspunsul a venit pe loc
ACUM O ZI
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
IERI LA 08:31