Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic se simte din ce în ce mai bine pe teren! Ce a spus după calificarea în sferturi la Dubai

Bianca Dumitru

Publicat 01/03/2023 la 19:34 GMT+2

Novak Djokovic s-a calificat, în această după-amiază, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, după ce l-a învins în două seturi pe Tallon Griekspoor. După meci, sârbul s-a arătat încântat de jocul prestat și a vorbit și despre adversarul său.

ATP 500 DUBAI ROUND 02 DJOKOVIC ITW

Credit imagine: Eurosport

Novak Djokovic a obținut, în această după-amiază, calificarea în sferturile de finală ale turneului de 500 de puncte ATP de la Dubai.
Sârbul a ajuns pentru a 13-a oară în carieră în această fază a competiției din Emiratele Arabe Unite după ce l-a învins în două seturi pe Tallon Griekspoor, scor 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 17 minute de joc.
La finalul partidei, liderul ATP a vorbit despre prestația sa de astăzi, arătându-se mulțumit de faptul că joacă și se simte din ce în ce mai bine pe teren.
Djokovic a analizat și jocul adversarului său din optimi, lăudându-l pe olandezul de 26 de ani pentru evoluția sa din ultimii ani.
Citește și:

Djokovic, mulțumit de cum joacă la Dubai

"A fost o seară grozavă pentru mine astăzi. Ieri a trebuit să muncesc mult pentru a câștiga, azi încă de la început am fost hotărât, am jucat un tenis mult mai bun decât ieri. Poate ultimele 3-4 game-uri nu au fost cele mai bune, dar am reușit să închid la timp partida.
Sunt fericit pentru cum am jucat și de abia aștept următorul meci. Am simțit că mă apropii de nivelul maxim, de nivelul pe care l-am arătat la Australian Open. Cred că nici nu mă așteptam să joc atât de bine azi. În fiecare zi joc mai bine, sunt bucuros.
Ne-am mai întâlnit o singură dată, acum câțiva ani. E un jucător cu un serviciu bun, îi place să joace cu forehand-ul din spatele terenului, e un jucător care a înregistrat un mare progres în ultimele sezoane, dar nu mi-a fost frică (râde)", a declarat Novak Djokovic.
Sârbul a cucerit titlul la Dubai de cinci ori în carieră până acum (2009, 2010, 2011, 2013 și 2020). Liderul mondial din ATP joacă în Emiratele Arabe Unite primul turneu după o pauză de o lună și prima competiție după al zecelea titlu cucerit la Australian Open.
În sferturile de finală, Djokovic se va duela cu învingătorul meciului dintre Hubert Hurkacz, favorit numărul 5, și Pavel Kotov.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo