Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tsitsipas, făcut praf de Medvedev, după ce grecul l-a jignit pe Rublev: "Sper să-l bată de multe ori!"

Irina Aldea

Actualizat 05/03/2023 la 08:36 GMT+2

După ce a cucerit titlul la turneul de 500 de puncte de la Dubai, Daniil Medvedev a luat cuvântul la ceremonia de premiere și nu l-a cruțat pe Stefanos Tsitsipas, care l-a jignit pe Rublev în urmă cu câteva luni.

Așa a câștigat Daniil Medvedev titlul de la Dubai! Rezumatul victoriei în două seturi cu Rublev

Daniil Medvedev (7 ATP) a câştigat turneul ATP 500 de la Dubai, dotat cu premii totale de 2.855.495 de dolari, după ce l-a învins sâmbătă în finală pe compatriotul său Andrey Rublev (6 ATP), favoritul nr.2 al competiţiei, cu 6-2, 6-2. Medvedev, fost lider mondial, şi-a trecut în cont al treilea titlu în decurs de trei săptămâni, după cele de la Rotterrdam şi Doha.
La ceremonia de premiere ​​de după finala de la Dubai, Daniil Medvedev a făcut câteva declarații interesante, țintite spre Stefanos Tsitsipas, fără a-i pronunța numele grecului: "Nu cred că voi putea avea un discurs la fel de profund ca al lui Andrey, dar vreau să spun un lucru. Nu cu mult timp în urmă, un jucător spunea că Andrey are doar câteva arme în joc. Am citit asta și m-am gândit: 'Cum poți spune asta?'
Andrey este unul dintre cei mai pricepuți jucători de tenis din circuit. Încă nu și-a atins potențialul maxim, dar sunt sigur că poate câștiga titluri de Grand Slam și sper să-l învingă pe tipul care a spus asta de multe, de multe ori, peste tot. Aceasta este dorința mea. Cred că oamenii recunosc încetul cu încetul că Andrey este cea mai drăguță persoană din circuit, dar vreau să o spun cu voce tare, ca să știe toată lumea", a transmis Medvedev la final.
CITEȘTE ȘI:

Andrey Rublev a vorbit și el despre discursul jignitor al lui Tsitsipas

Jurnaliştii i-au cerut ulterior lui Rublev să comenteze declarațiile date de Medvedev: "Sincer să fiu, mi-am dat seama cam târziu despre cine vorbea. Apoi m-am gândit: 'Cine a spus asta?' Apoi am înțeles. Nu știu ce să vă spun, nu sunt multe de spus. Când Stefanos a spus asta, nici nu am înțeles personal pentru că adesea spunem lucruri când suntem emoționați.
Știu că unele lucruri se pot spune când ești stăpânit de emoții. Nu trebuie să sapi foarte adânc în ce spun unii oameni pentru a găsi explicații. Pe de altă parte, uneori acțiunile mele de pe terenu nu sunt foarte frumoase. Eu personal l-am înțeles pe Stefanos, nu am luat-o în nume de rău. Plus că mai târziu a venit și mi-a cerut scuze, ceea ce a fost drăguț din partea lui", a transmis Rublev.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo