Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek, eliminată în semifinale la Dubai! Kalinskaya a produs marea surpriză și va juca finala cu Paolini

Irina Aldea

Actualizat 23/02/2024 la 19:11 GMT+2

Iga Swiatek, principala favorită a turneului de 1000 de puncte de la Dubai, a fost eliminată în semifinale de surprinzătoarea Anna Kalinskaya, jucătoare venită din calificări.

Iga Swiatek, Dubai 2024

Credit imagine: Getty Images

Iga Swiatek, finalista de anul trecut și principala favorită de la Dubai, a fost eliminată în semifinale de către Anna Kalinskaya, ocupanta locului 40 WTA. Rusoaica născută la Moscova s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 42 de minute de joc.
Aceasta a fost prima întâlnire directă din circuitul feminin de tenis dintre Iga Swiatek și Anna Kalinskaya. Moscovita reușește un parcurs fabulos la Dubai, asemănător celui avut de Emma Răducanu la US Open 2021, atunci când a pornit din calificări și a cucerit marele trofeu.
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek, OUT în semifinale la Dubai! Anna Kalinskaya a reușit marea surpriză și a eliminat-o pe poloneză

Anna Kalinskaya a fost de neclintit în meciul cu liderul mondial din WTA și s-a calificat în prima finală de turneu WTA a carierei la acest nivel, iar sâmbătă o va întâlni în ultimul act pe Jasmine Paolini, care a trecut mai devreme de Sorana Cîrstea în mod dramatic, salvând șase mingi de set ale româncei.
Până în ultimul act, Anna Kalinskaya a trecut la Dubai de Masarova și Rakhimova în calificări, iar pe tabloul principal de Hunter, Bucșa, Ostapenko, Gauff și Swiatek, cedând un singur set, în partida din sferturi cu americanca.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo