Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, OUT în semifinale la Dubai! Românca a ratat o șansă uriașă și a cedat în fața lui Jasmine Paolini

Irina Aldea

Actualizat 23/02/2024 la 17:07 GMT+2

Sorana Cîrstea era ușor favorită în meciul din semifinale cu Jasmine Paolini, dar a cedat în minimum de seturi la turneul de 1000 de puncte de la Dubai.

Sorana Cîrstea, Dubai 2024

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea, aflată pe locul 22 WTA, nu a mai reușit miracolul din sferturi și a cedat în minimum de seturi în semifinalele de la Dubai în fața ocupantei locului 26 WTA, Jasmine Paolini, cu scorul de 2-6, (6) 6-7, la capătul unui meci care a durat o oră și 58 de minute de joc.
Aceasta a fost cea de-a treia întâlnire directă dintre Sorana Cîrstea și Jasmine Paolini în circuitul WTA, italianca având acum 3-0. Acesta este însă primul meci în care Sorana Cîrstea nu reușește să-i ia italiencei niciun set, spre deosebire de precedentele două confruntări directe, care s-au terminat cu set decisiv.
CITEȘTE ȘI:

Sorana Cîrstea a fost eliminată în semifinalele de la Dubai. Înfrângere cu o jucătoare mai slab clasată - Jasmine Paolini

Sorana reușise joi revenirea carierei, cu Marketa Vondrousova, de 2-6, 1-5, iar acest meci, care s-a terminat după două ore și 43 de minute de joc, e posibil să-și fi pus amprenta pe nivelul de energie al româncei din meciul de azi. De partea cealaltă, Paolini a ajuns în semifinale fără să joace, după ce Elena Rybakina s-a retras înaintea meciului din sferturi.
Până în semifinale, Jasmine Paolini a trecut de Haddad Maia, Fernandez, Sakkari, și Rybakina (abandon), cedând un singur set. De cealaltă parte, Sorana le-a învins până în penultimul act pe Kenin, Kudermetova, Vekic și Vondrousova. În marea finală, Paolini o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Swiatek și Kalinskaya.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo