Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea a făcut-o pe Paolini "să tremure" la Dubai. Dezvăluirea italiencei: "Am fost îngrijorată!"

Irina Aldea

Actualizat 23/02/2024 la 17:58 GMT+2

Jasmine Paolini s-a calificat în prima ei finală de turneu WTA 1000, la Dubai, după ce a trecut în minimum de seturi de Sorana Cîrstea. Italianca nu a avut o misiune ușoară, iar în tiebreak s-a gândit doar la revenirea uluitoare reușită de româncă în sferturi, cu Marketa Vondrousova.

Sorana Cîrstea & Jasmine Paolini, Dubai 2024

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea a fost învinsă de italianca Jasmine Paolini, cu 6-2, 7-6 (8/6), vineri, în semifinalele turneului WTA 1.000 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite). Cîrstea (33 ani, 22 WTA), care a irosit mai multe şanse de a duce meciul în setul decisiv, a cedat după aproape două ore de joc (o oră și 58 de minute).
Cîrstea venea după două meciuri epuizante, cu croata Donna Vekic (2 ore și 15 minute) şi cu cehoaica Marketa Vondrousova (2 ore și 41 de minute), în timp ce Paolini a beneficiat, joi, de neprezentarea adversarei sale din sferturi, kazaha Elena Rybakina. Sorana a produs joi la Dubai revenirea carierei cu Vondrousova. De la 2-6 și 1-5 pentru cehoaica, Sorana a revenit miraculous, salvând pe parcurs șase mingi de meci ale adversarei.
CITEȘTE ȘI:

Sorana Cîrstea a făcut-o pe Paolini "să tremure" la Dubai. Dezvăluirea italiencei

Sorana Cîrstea a avut șanse importante de a produce și azi o revenire fantastică în fața italiencei Paolini, dar factorul epuizării fizice și-a pus cel mai probabil amprenta pe româncă. Jasmine Paolini a recunoscut la interviul de după meci că a avut emoții pentru posibila revenire a româncei, având în vedere ce a reușit cu o zi în urmă:
"V-am dat un pic de dramatism la finalul meciului (râde). Am fost puțin emoționată fiindcă ea este o jucătoare grozavă. A început să facă multe lovituri câștigătoare. Am fost puțin îngrijorată pentru că ieri a avut o revenire uimitoare. Dar sunt foarte fericită că am reușit să câștig tiebreak-ul. Este uimitor", a transmis Jasmine Paolini, care a pătrunde în premieră în Top 20 WTA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo