Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea își schimbă echipa "din temelii"! Anunțul româncei la Dubai, înaintea semifinalei cu Paolini

Irina Aldea

Actualizat 23/02/2024 la 14:12 GMT+2

Sorana Cîrstea a confirmat la Dubai despărțirea oficială de antrenorul Thomas Johansson, alături de care a obținut rezultate notabile anul trecut în circuit. Înaintea semifinalei cu Jasmine Paolini, românca le-a spus jurnaliștilor că lucrează cu Peter Wessels la Dubai, însă va avea o nouă echipă începând cu Indian Wells.

Sorana Cîrstea, Dubai 2024

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 22 WTA), cel mai bine clasată jucătoare de tenis din România, a luat o decizie surprinzătoare și s-a despărțit de omul despre care se spunea că a "transformat-o", cunoscutul antrenor suedez Thomas Johansson (48 de ani). La Abu Dhabi și Dubai, sportiva noastră a fost și este pregătită de olandezul Peter Wessels (45 de ani).
Sportiva noastră, care are azi șansa de a se califica în finala unui turneu WTA 1000, a confirmat în fața jurnaliștilor de la Dubai despărțirea de Johansson și colaborarea pe care o are cu Peter Wessels. Totuși, Sorana Cîrstea a făcut ulterior un anunț important, spunând că începând cu Indian Wells nu va mai fi însoțită nici de Wessles și va avea o nouă echipă, fără a da mai multe detalii.
CITEȘTE ȘI:

Sorana Cîrstea își schimbă echipa "din temelii"! Anunțul româncei la Dubai

"Da, am terminat cu Thomas Johansson după Australian Open. Am lucrat cu Peter Wessels de fiecare dată când am fost în Dubai, pentru că jumătate din timp sunt în Dubai acum. El este stabilit aici, în Dubai. L-am întrebat după ce am venit de la Australian Open dacă mă poate ajuta în Abu Dhabi și aici, în Dubai. Merge foarte bine. Avem o chimie bună. Sunt foarte fericită că îl am în loja mea săptămâna aceasta", a spus Sorana Cîrstea la Dubai, la conferința de presă de după victoria uluitoare cu Marketa Vondrousova.
Sportiva noastră a continuat și a anunțat că va avea o echipă diferită pentru Indian Wells și Miami, ultimele turnee importante înainte de tranziția la sezonul de zgură: "Până acum, am o configurație diferită pentru Indian Wells și Miami. Cu Peter este puțin mai greu, deoarece el este stabilit aici, în Dubai. Lucrează foarte mult. Vom vedea pe viitor ce se va întâmpla", a mai spus Sorana.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo