Deși a strâns peste 1 milion de dolari din tenis, sportiva de 24 de ani nu are un confort financiar sporit. Taxele pe care trebuie să le plătească, banii direcționați către echipa sa și deplasările din ultima perioadă au făcut-o să depindă de premiile din turnee. De altfel, această situație nu e una nouă, specialiștii estimând că sportivii aflați în afara TOP 100 au greutăți financiare enorme.
Vickery și-a actualizat CV-ul și caută să predea lecții de tenis în perioada următoare. "Fără job", a scris Sachia pe Instagram, alături de postarea de mai jos.

Sachia Vickeri CV

Australian Open
LIVEBLOG | Berrettini-Nadal și Tsitsipas-Medvedev, semifinalele Australian Open 2022
ACUM UN MINUT
Disponibilă lucrez în perioada 16 martie - 20 aprilie
Câteva rezultate notabile în perioada august 2017 - ianuarie 2019
2017
- sfertfinalistă la Quebec City
- învigătoare la Templeton
2018
- calificată la Auckland WTA International, unde am ajuns în semifinale
- am învins un fost număr doi mondial (n.r.Agnieszka Radwanska) și am obținut alte victorii la jucătoare de TOP 30 WTA
- semifinalistă la Monterrey WTA Internacional
- turul 3 la Indian Wells

Coco Vandeweghe, mesaj similar

Fostă semifinalistă la Australian Open și US Open (ambele performanțe în 2017), Coco Vandeweghe a avut ultimii doi ani teribil de grei. Deși la un moment dat ajunsese între cele mai bune 10 jucătoare din lume, acum sportiva din SUA s-a scufundat, fiind clasată pe locul 189 WTA.
De vină au fost accidentările repetate, iar Coco spera ca 2020 să fie un nou început pentru ea. Eleva lui Pat Cash s-a recuperat total, iar în toamnă câștigase Central Coast Pro Tennis Open. Acum, revenirea sa la cel mai înalt nivel e amânată din cauza COVID-19.
"În prezent caut ceva să facă în următoarele luni", a scris sportiva din SUA pe twitter.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Cine este cel mai bun din istorie? John McEnroe are o dorință ciudată pentru "The Big 3"
ACUM O ORĂ
Australian Open
Va deveni Daniil Medvedev numărul 1 mondial, în locul lui Novak Djokovic? Toate scenariile posibile
ACUM 2 ORE