Elina Svitolina, numărul 6 WTA, a anunțat începerea colaborării cu fostul tenismen Marcos Baghdatis. Cipriotul s-a alăturat staffului tehnic al jucătoarei din Ucraina, urmând să lucreze împreună cu celălalt antrenor, Andrew Bettles.
Svitolina a făcut anunțul pe rețelele de socializare, spunând că are încredere în experiența lui Marcos Baghdatis: "Începând de acum, Marcos va fi parte din echipa mea, în calitate de consultant, alături de antrenorul meu, Andy Bettles. Sunt foarte încântată să dau această vește și sunt încrezătoare că experiența sa vastă va aduce un plus în jocul meu. Cu o asemenea echipă grozavă, mi-am setat obiective înalte pentru 2020".
US Open
Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur de la US Open. Când va debuta la Flushing Meadows
27/08/2022 LA 04:49
https://i.eurosport.com/2010/08/30/637444.jpg
De asemenea, Marcos Baghdatis și-a manifestat și el entuziasmul legat de noua experiență din cariera sa.
Sunt foarte mândru să anunț următorul capitol din viața mea. Voi antrena o mare sportivă și o super-jucătoare de tenis, numărul 6 WTA, Elina Svitolina, unde voi lucra alături de Andre Bettles! Vreau să-i mulțumesc Elinei pentru încrederea avută în mine

Cel mai slab an

Svitolina a încheiat anul pe locul 6 WTA. Sezonul 2019 a fost primul în care sportiva din Ucraina nu a reușit să îți treacă în cont vreun titlu, după 2012, în ciuda faptului că a disputat finala la Turneul Campioanelor.
Marcos Baghdatis și-a încheiat cariera de tenismen în 2019, după eliminarea din turul secund de la Wimbledon. Cipriotul a ocupat locul 8 în 2006, el câștigând patru turnee ATP în carieră, cele de la Beijing, Zagreb, Stockholm și Sydney. De asemenea, Baghdatis a mai disputat alte 10 finale, printre care se numără și cea de la Australian Open 2006, pierdută contra lui Roger Federer.
Tenis
Iga Swiatek, învinsă de Radwanska în meciul caritabil pentru Ucraina! Svitolina, pe post de arbitru
23/07/2022 LA 19:27
Tenis
Elina Svitolina își strigă amarul: "Știrile despre războiul din Ucraina s-au estompat"
22/07/2022 LA 15:59