Emma Răducanu (179 WTA) a avut parte de cel mai bun turneu al carierei pe iarba de la All England Club. Tânăra jucătoare de 18 ani a ajuns până în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, în prima sa participare pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.
Parcursul de la Wimbledon a făcut-o pe tânăra jucătoare britanică să urce 159 de poziții în clasamentul WTA. Chiar dacă în acest moment clasamentul nu îi permite să se califice direct pe tabloul turneelor importante, evoluția foarte bună de la Wimbledon i-a convins pe organizatori să îi ofere invitații. Astfel, Emma Răducanu a primit deja un wildcard pentru turneul WTA 500 Mubadala Silicon Valley Classic. Acest turneu va avea loc în perioada 2-8 august, în San Jose.
Tenis
Un fost număr 1 ATP englez e convins: "Emma Răducanu va câștiga multe titluri dacă va face asta"
ACUM O ORĂ
"Suntem foarte bucuroși să o avem pe Emma la turneul nostru. Ea a produs o furtună la Wimbledon și prezența sa în San Jose alături de jucătoare precum Paula Badosa, Karolina Muchova și Elena Rybankina le va da șansa fanilor să vadă la lucru o parte din viitoarele staruri ale tenisului", a declarat Vickie Gunnarson, directorul turneului american.
Australian Open
Berrettini - Monfils - Australian Open
ACUM 3 ORE
Australian Open
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din prima zi a sferturilor de finală
ACUM 4 ORE