Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wimbledon a confirmat motivul oficial pentru care s-a retras Emma Răducanu

Vlad Dumitrescu

Publicat 06/07/2021 la 09:40 GMT+3

Traseul de vis al Emmei Răducanu de la Wimbledon s-a încheiat în turul patru din cauza unei accidentări în meciul cu australianca Ajla Tomljanovic.

Emma Raducanu musste ihr Achtelfinale in Wimbledon aufgeben

Credit imagine: Getty Images

Adolescenta a devenit rapid una dintre principalele povești de la Wimbledon, acesta fiind primul ei turneu de Grand Slam și doar al doilea turneu WTA din carieră.
Însă ea a avut mari probleme de respirație în primul set și după ce s-a consultat cu medicul, a cerut un timeout medical și a concluzionat apoi că nu mai poate continua. Wimbledon a confirmat ulterior luni noapte că motivul retragerii lui Răducanu a fost ”dificultăți în a respira”.
”Sunt șocată pentru că Emma cred că este foarte afectată dacă a ajuns la decizia de a se retrage. Îmi pare foarte rău pentru ea, aș fi vrut să încheiem meciul. Îi doresc numai bine”,a declarat Ajla Tomljanovic.

Emma Răducanu, noua senzație a tenisului britanic

Acum două luni, Răducanu și-a dat examenele școlare și până acum o lună nici nu participase la vreun turneu WTA. În doar câteva zile, jucătoarea de 18 ani a eliminat-o pe Vitalia Diatchenko, finalista din 2019 de la Roland Garros Marketa Vondrousova și pe Sorana Cîrstea, locul 45 WTA.
Răducanu, locul 338 în lume, a fost încurajată de un public englez entuziasmat de noua senzație a tenisului britanic pe Terenul nr. 1 de la Wimbledon și a primit laudele tuturor în lumea tenisului în urma unui turneu memorabil.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo