Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Darren Cahill a anunțat la Wimbledon 2021 când revine Simona Halep pe terenul de tenis

Nicu Savin

Actualizat 11/07/2021 la 20:37 GMT+3

Darren Cahill analizat finala masculină de la Wimbledon, câștigată de Novak Djokovic în fața lui Matteo Berrettini, dar antrenorul australian a oferit detalii și despre situația Simonei Halep, menționdând și care e turneul la care speră că sportiva noastră va reveni pe teren.

Darren Cahill & Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Darren Cahill s-a aflat în studioul Eurosport la finalul ultimului act de la Wimbledon, unde Novak Djokovic s-a impus cu 3-1 la seturi în fața lui Matteo Berrettini, scor 6-7 (4), 6-4, 6-4, 6-4.
Pe lângă laudele aduse liderului mondial, australianul a vorbit și despre Simona Halep, care a lipsit de la această ediție a turneului pe care l-a câștigat acum doi ani.

Darren Cahill a anunțat când va reveni Simona Halep pe teren

Conform antrenorului său, Simona Halep se află acum în vacanță, iar acesta speră că va reveni pe teren la turneul de la Cincinnati.
"S-a uitat la meci, mi-a trimis un mesaj imediat după finală. A felicitat-o și pe Ashleigh Barty, e în vacanță acum, în Italia. O să înceapă antrenamentele în săptămânile următoare și sper să fie în regulă pentru Cincinnati.", a spus Cahill la Eurosport.
Turneul de la Cincinnati va avea loc în perioada 16-22 august. Simona Halep a ajuns de 3 ori în finala turneului din Statele Unite, dar a pierdut de fiecare dată. În 2015 a fost învinsă de Serena Williams, în 2017 de Garbine Muguruza, iar în 2018 a cedat în fața lui Kiki Bertens.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo