Darren Cahill s-a aflat în studioul Eurosport la finalul ultimului act de la Wimbledon, unde Novak Djokovic s-a impus cu 3-1 la seturi în fața lui Matteo Berrettini, scor 6-7 (4), 6-4, 6-4, 6-4.
Pe lângă laudele aduse liderului mondial, australianul a vorbit și despre Simona Halep, care a lipsit de la această ediție a turneului pe care l-a câștigat acum doi ani.

Darren Cahill a anunțat când va reveni Simona Halep pe teren

US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
IERI LA 12:43
Conform antrenorului său, Simona Halep se află acum în vacanță, iar acesta speră că va reveni pe teren la turneul de la Cincinnati.
"S-a uitat la meci, mi-a trimis un mesaj imediat după finală. A felicitat-o și pe Ashleigh Barty, e în vacanță acum, în Italia. O să înceapă antrenamentele în săptămânile următoare și sper să fie în regulă pentru Cincinnati.", a spus Cahill la Eurosport.
Turneul de la Cincinnati va avea loc în perioada 16-22 august. Simona Halep a ajuns de 3 ori în finala turneului din Statele Unite, dar a pierdut de fiecare dată. În 2015 a fost învinsă de Serena Williams, în 2017 de Garbine Muguruza, iar în 2018 a cedat în fața lui Kiki Bertens.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28