Emma Răducanu a fost fost extrem de ghinionistă la tragerea la sorți pentru Indian Wells. Pentru prima oară cap de serie la un turneu WTA, numărul 22 mondial va avea prim tur liber, dar apoi urmează posibile dueluri de foc pentru britanică.
Învingătoare la US Open fără să piardă set, sportiva britanică va fi fără antrenor la competiția din California. Ea s-a despărțit de Andrew Richardson, omul care i-a fost în spate le Flushing Meadows, iar acest detaliu ar putea să fie decisiv într-o eventuală confruntare cu Halep, în turul trei.
"Răducanu este fără un antrenor permanent, după despărțirea de Andrew Richardson. Ruptura a fost neașteptată, în contextul succesului remarcabil de la New York. Emma e deja în California, unde se antrenează cu Jeremy Bates. Răducanu a spus însă săptămâna trecută că este în căutarea unui tehnician cu experiență în WTA și că nu se așteaptă să numească pe cineva până la finalul sezonului", notează Daily Mail.
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
ACUM 17 ORE
CITEȘTE ȘI:
VERDICTUL SPECIALIȘTILOR: CINE CÂȘTIGĂ DUELUL HALEP - RĂDUCANU LA INDIAN WELLS ȘI CUM VOR ARĂTA SEMIFINALELE ȘI FINALA

Simona Halep, favorită cu Emma Răducanu. Britanica e într-o situație complicată

Un alt amănunt e legat de presiunea primului turneu după câștigare US Open. Dacă la New York nimeni nu avea așteptări de la tânăra de 18 ani, acum lucrurile stau total diferit, presa și fanii așteptând să confirme rezultatul istoric de la Flushing Meadows. Răducanu a arătat până acum că stă perfect din punct de vedere mental, dar situația creată e una nouă și rămâne de văzut cum și dacă o va gestiona.
Un alt atu avut de Halep într-un eventual duel cu Emma Răducanu e că aceasta s-a putut pregăti în liniște pentru Indian Wells. Emma Răducanu nu a mai jucat vreun meci după US Open, dar acest lucru nu ar reprezenta o problemă în sine. Semnele de întrebare vin de la faptul că britanica s-a transformat peste noapte într-un veritabil star, cu apariții numeroase pe covorul roșu la diferite evenimente și cu prezențe constante la posturile TV și radio din Regatul Unit. O rutină neobișnuită pentru ea care poate să o fi consumat enorm în plan psihic.
"Încă adolescentă, Răducanu va participa la abia al 5-lea său turneu WTA, iar traseul de la Indian Wells e unul complicat. Dacă va trece în turul secund de învingătoarea meciului Maria Camila Osorio Serrano - Aliaksandra Sasnovich, în turul 3 va da foarte probabil peste Simona Halep, dublă câștigătoare de Grand Slam. Românca va juca în turul secund cu învingătoarea disputei Zhang Shuai - Marta Kostyuk", mai notează englezii.
Învingătoarea din probabila confruntare din turul 3 de la Indian Wells, Halep - Răducanu, va avea în optimi o misiune foarte dificilă, urmând a întâlni o altă câștigătoare de Grand Slam: câștigătoarea duelului Kvitova - Azarenka.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
ACUM 19 ORE
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
ACUM 20 ORE