Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dominic Thiem a câștigat finala turneului de la Viena

Irina Aldea

Actualizat 27/10/2019 la 18:07 GMT+2

Dominic Thiem s-a impus duminică în finala turneului de 500 de puncte de la Viena. Austriacul l-a învins pe Diego Schwartzman în trei seturi disputate și a cucerit al 5-lea titlu în acest sezon competițional.

Eurosport

Credit imagine: Eurosport

Dominic Thiem (5 ATP) a câștigat, duminică, turneul de la Viena, după ce l-a învins pe Diego Sebastian Schwartzman (15 ATP), cu scorul de 3-6, 6-4, 6-3. În primul set al partidei, Thiem a avut un început slab, Schwartzman reușind trei break-uri în fața austrianului. În setul doi, după un schimb lung de game-uri, Thiem a reușit o minge de break, încheind setul la 6-4. Setul decisiv a început cu un serviciu pierdut de Schwartzman.
Dominic Thiem a mai reușit o minge de break, câștigând partida după aproximativ două ore și 25 de minute. Dominic Thiem a câștigat în total 16 titluri ATP. Turneul de la Viena este dotat cu premii totale în valoare de 2,433,810 euro. Câştigătorul ediţiei de anul trecut a turneului de la Viena este Kevin Anderson, care l-a învins, în finală, pe Kei Nishikori, cu 6-3, 7-6(3).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo