Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev, la primul titlu din postura de tată. Cui i-a dedicat victoria: "Cel mai frumos cadou!"

Irina Aldea

Actualizat 30/10/2022 la 21:13 GMT+2

Daniil Medvedev a cucerit la Viena al doilea titlu în 2022, după o finală disputată în compania lui Denis Shapovalov. La final, rusul i-a dedicat victoria soției sale și i-a mulțumit pentru cel mai frumos cadou, fetița lui, în vârstă de doar câteva zile.

Medvedev, campion la Viena! Rusul, victorie în marea finală cu Shapovalov, scor 4-6, 6-3, 6-2

Daniil Medvedev, principalul favorit la turneul de 500 de puncte ATP de la Viena, s-a impus în marea finală în fața lui Denis Shapovalov și a cucerit al doilea titlu din 2022. Rusul a fost nevoit să revină de la 0-1 la seturi și s-a impus cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, după două ore și 19 minute de joc.
În urma acestui rezultat, Daniil Medvedev a egalat numărul de titluri din circuitul ATP ale lui Marat Safin: 15. De asemenea, acesta este primul titlu ATP 500 pentru rus (din 2018 la Tokyo), al 2-lea titlu al anului și al 5-lea an la rând în care câștigă două sau mai multe titluri în același sezon.
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev, la primul titlu din postura de tată! I-a dedicat reușita de la Viena soției sale

"Am fost întrebată dacă voi dedica acest titlu fiicei mele. Și stăteam acolo și mă gândeam că nu îl voi dedica încă fiicei mele, ci soției mele, pentru că ea mi-a oferit cel mai frumos cadou din câte există pe lume, fiica mea. Am fost acolo și acele emoții au fost mai mari decât câștigarea oricărui titlu în cariera mea", a transmis Daniil Medvedev, fiind vizibil emoționat la ceremonia de premiere.
Nikolay Davydenko (21) și Yevgeny Kafelnikov (26) sunt singurii tenismeni ruși cu mai multe titluri decât Medvedev. Datorită victoriei din finala cu Denis Shapovalov, Daniil Medvedev va urca pe locul 3 în clasamentul ATP începând de luni.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo