Eugenie Bouchard nu a mai disputat niciun meci în circuitul WTA din luna martie, atunci când la turneul de la Monterrey era eliminată încă din turul inaugural de către chinezoaica Zhu. Canadianca și-a luat o pauză, dar a revenit în spațiul public înainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, și a încins spiritele pe rețelele de socializare.
Provocată de Tennis Channel să descrie printr-un cuvând sau două anumite personalități, feluri de mâncare, locuri sau sporturi, Eugenie Bouchard a reușit să împartă rețelele de socializare în două tabere: cei care îi dau dreptate și cei care o critică pentru modul în care a ales să-l descrie pe Novak Djokovic, probabil cel mai bun tenismen din istorie.

Cum a reușit Eugenie Bouchard să împartă social media în două tabere după ce l-a descris pe Djokovic

Astana Open
Medvedev, calificare fără emoții în sferturi la Astana! Se conturează un posibil duel cu Djokovic
ACUM 16 ORE
Când a fost provocată să-l descrie pe Nadal, Bouchard a răspuns "bestie", referindu-se, evident, la stitlul de joc al spaniolului, dar mai apoi, când a fost întrebată cum l-ar caracteriza pe liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, canadianca a oferit un răspuns care a atras multe replici pro și contra: "plângăcios".
Cunoscută pentru opiniile controversate, Bouchard a reușit din nou să împartă rețelele de socializare în două tabere. Cât despre Novak Djokovic... sârbul este cunoscut pentru pasiunea de pe teren. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, eveniment la care nu a reușit să câștige nicio medalie, Nole a rupt câteva rachete, unele dintre ele ajungând în tribunele goale, fiind criticat pentru cum a ales să-și exprime frustrarea.
După ce a fost învins de Pablo Carreno-Busta în meciul pentru medalia de bronz, Novak Djokovic s-a retras din meciul pentru medalia de bronz în proba de dublu mixt, invocând o accidentare. Cu toate acestea, sârbul a fost criticat pentru faptul că a privat-o pe colega lui de echipă de șansa de a câștiga o medalie în urma retragerii.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Astana Open
Djokovic, calificare en-fanfare în sferturi la Astana Open! Sârbul a trecut de Van De Zandschulp
ACUM 18 ORE
Tenis
Nadal, declarație "fără perdea" despre retragerea din tenis: "Corpul îmi spune una, mintea alta!"
ACUM 19 ORE