Început cu o oră de întârziere, din cauza ploii, duelul dintre Cîrstea și McHale a fost unul strâns, însă românca a reușit să fie constant cu un pas în față, americanca nereușind să treacă niciun moment la conducere pe tabelă.
Deși Sorana a avut momente mai dificile în partidă, în special când a servit la 5-3 și nu a închis meciul. Cu toate acestea, după o victorie muncită, Sorana Cîrstea merge mai departe la US Open.
”Am făcut un meci destul de bun, McHale este o jucătoare destul de incomodă, care săptămâna trecută a jucat destul de bine, a trecut de calificări, a avansat în două runde pe tablou”, a declarat Cîrstea pentru Eurosport.
Tenis
Cristian Jura, vești bune în cazul Simonei Halep: "Una dintre condiții a fost îndeplinită"
ACUM 9 ORE
”Am avut 5-2 și apoi 5-3 în setul doi, cred că putea să fie o victorie mai lejeră, dar eu sunt fericită cu acest succes și cu felul în care am jucat. Poate cu excepția a 2-3 game-uri, dar în general cred că am avut un nivel de joc destul de bun”, a completat ea.

Sorana Cîrstea despre viitoarea sa adversară

Sorana va întâlni în turul următor învingătoarea dintre Heather Watson și Johanna Konta iar românca a vorbit despre viitorul său meci.
”Cred că ele se cunosc destul de bine între ele, este o bătălie națională acolo. Am urmărit-o pe Konta săptămâna treută, chiar m-am uitat la meciuri, multe nu avem de făcut, așa că am fost atentă. Este foarte în formă, e o jucătoare care a făcut performanțe. Este foarte solidă, are experiență la acest nivel”, a afirmat Sorana.
”Cu toate acestea, eu am încredere în armele mele și deși nu cred că voi porni ca favorită, când joc bine, pot să bat pe oricine”, a adăugat ea.
Tenis
Nick Bollettieri a încetat din viață. Povestea celui mai cunoscut antrenor de tenis din istorie
ACUM 15 ORE
Tenis
Tsitsipas, mărturie incredibilă: a încercat să îl enerveze pe Rublev ca să joace mai bine
ACUM 16 ORE