Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O altă săptămână și o nouă criză a lui Nick Kyrgios. Australianul a luat foc și la Houston

Andrei Nicolae

Actualizat 10/04/2022 la 14:42 GMT+3

Australianul Nick Kyrgios a ieșit din nou în evidență, în semifinalele turneului ATP de la Houston. Spre finalul setului doi al meciului cu Reilly Opelka s-a certat iar cu arbitrul de scaun și a fost penalizat cu un punct, care a cântărit în cele din urmă decisiv. Și oficialul jocului a părut însă confuz pe final.

Nick Kyrgios

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios s-a oprit în semifinale la Houston, după partida cu Reilly Opelka, încheiată în două seturi, scor 3-6, 5-7. Punctul culminant al jocului s-a consemnat în setul doi, la scorul de 5-5 și 30-40, când australianul a fost penalizat de arbitru cu un punct, după o nouă ieșire nervoasă.
Ieșirile lui Nick Kyrgios la adresa arbitrilor au fost numeroase de-a lungul timpului. Cel mai recent, jucătorul a primit amenzi de 80.000 de dolari după Indian Wells Open și Miami Open pentru comportament nesportiv. La scurt timp, ATP chiar a avut o reacție și a anunțat că ar putea acorda pedepse mai aspre recidiviștilor, a celor care se confruntă cu arbitrii.

Nick Kyrgios nu a ținut cont de avertismentul ATP

Nick Kyrgios nu a ținut cont de acest avertisment și l-a atacat pe arbitrul de scaun Joshua Brace, spre finalul semifinalei cu Reilly Opelka. La scorul de 5-5 (30-15) în setul doi, Brace nu a intervenit la un retur lung al lui Opelka, s-a făcut 30-30, iar Kyrgios a reacționat:
picture

Rezumatul semifinalei Reilly Opelka - Nick Kyrgios, în turneul pe zgură de la Houston

"Ce vrei să spui, că nu știi de acolo? De unde ar trebui să-l vezi? A fost aut, frate! El câștigă punctul când mingea a fost afară. Ce faceți de fapt aici?"
Arbitrul i-a răspuns apoi: "Dacă a fost aut, atunci l-am ratat."
Kyrgios a replicat: "Ei bine, felicitări!".
După ce a comis o eroare la următorul punct, australianul a strigat "F...!". A fost penalizat cu un punct de arbitru și a pierdut practic game-ul.
Apoi, Kyrgios s-a lansat într-un nu atac către arbitru și i-a spus că el depinde să fie revăzut un punct: "De voi depinde, băieți, să revedeți punctul. Eu nu mă pot opri în mijlocul unui punct."
Brace și-a recunoscut apoi greșeala și a spus: "Te cred acum, am făcut o greșeală ".
Kyrgios a răspuns: "Crezi că a fost o greșeală costisitoare?"
Desigur, după meci, Kyrgios a avut o reacție și pe rețelele de socializare, pentru a-și exprima frustrarea. „Haha, din nou... cade peste mine. Arbitrii par să facă aceste greșeli puțin prea des", a scris el.
"Mulți jucători au părut nemulțumiți. Mai multe pedeapse? Potențial noi arbitri?", a continuat Kyrgios.
Australianul și-a încheiat evoluția în semifinale la Houston, iar finala se va desfășura între John Isner și Reilly Opelka.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo