Serena Williams va reveni în echipa de Fed Cup a SUA pentru barajul cu Letonia, de luna viitoare, a anunţat, miercuri, Federaţia Americană de Tenis. Williams, care se află în această perioadă la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, a jucat ultima dată pentru echipa SUA în februarie 2018.
Prezenţa Serenei Williams la confruntarea din 7 şi 8 februarie, de la Everett, Washington, va motiva fără doar și poate echipa Statelor Unite ale Americii. Williams are în Fed Cup un palmares de 13 victorii şi nicio înfrângere la simplu şi trei victorii şi două înfrângeri la dublu. Câştigătoarea confruntării SUA – Letonia se va califica la faza finală a competiţiei, care va avea loc în perioada 14-19 aprilie, la Budapesta.

Fed Cup 2020: Serena da, Simona nu

Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
ACUM 12 ORE
Simona Halep nu va participa la Fed Cup, ea preferând să se concentreze pe Jocurile Olimpice de la Tokyo. "Am analizat programul cu echipa mea, am ajuns la concluzia că va fi greu să particip la Fed Cup şi am ales Jocurile Olimpice. Ca să fiu aptă 100% pentru Tokyo, ar trebui să am grijă de corpul meu, mi-am propus să fiu atentă la oboseală, nu vreau să ajung stoarsă emoţional la Olimpiadă şi să nu fiu în stare să dau tot ce am mai bun. Am ales Olimpiada şi le urez multă baftă fetelor. Asta nu înseamnă că mă retrag din Fed Cup, mare atenţie, voi juca cu mare drag pentru România şi o voi face cu mândrie", a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
ACUM 13 ORE
US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11