Mihaela Buzărnescu (31 de ani, nr. 110 WTA) a fost alături de colegele sale de la echipa națională a României la meciurile de Fed Cup, jucate la Cluj-Napoca. Deși nu a putut face parte din lot, din cauza operației efectuate, Buzărnescu le-a susținut din tribune pe românce.

"Nu mai pot, aveam mâinile reci, transpirate. Emoții mari, am răgușit la cât am țipat. Mă bucur că am făcut un punct azi. Sperăm că mâine facem 3-2 sau 4-1. E mai ușor în afara terenului, sincer, cu toate că-s emoțiile mari. Când joci, pe teren, e dublă emoția. Ai și presiunea rezultatului, și pe cea a publicului, toate la un loc. Mă simt mai bine, mai am câteva dureri pe tendon, e o inflamație normală după operație. Sper ca-n trei săptămâni să reiau antrenamentele. Cred că voi juca la turneul de la Charleston. Dacă ajungem la Budapesta, o să fiu prezentă, sper să ajut echipa", a spus Buzărnescu, pentru Digi Sport.

US Open women
Sloane Stephens, prea puternică pentru Mihaela Buzărnescu! Miki, OUT în primul tur de la US Open
02/09/2020 LA 02:42

După prima zi, scorul este 1-1, România - Rusia. Gabriela Ruse (166 WTA) a pierdut primul meci în fața Ekaterinei Alexandrova (28 WTA), iar Ana Bogdan a câștigat duelul cu Veronika Kudermetova (nr. 38 WTA). "(n.red. - despre Ana Bogdan) E hotărâtă, are un plus de experiență față de Gabriela Ruse, pentru că a jucat de multe ori la Fed Cup. Nu se știe niciodată în tenis, dar cred că va mai aduce un punct. Meciul de mâine va fi diferit", a mai spus Mihaela Buzărnescu.

Sâmbătă, 8 februarie, vor avea loc alte două meciuri la simplu și unul la dublu, iar prima întâlnire începe la ora 14:00:

  • Ana Bogdan – Ekaterina Alexandrova
  • Gabriela Ruse – Veronika Kudermetova
  • Irina Bara/ Raluca Olaru - Anna Blinkova/ Anna Kalinskaia.

Cele două echipe, România și Rusia, luptă pentru calificarea la finalele Fed Cup by BNP Paribas de la Budapesta, din 14-19 aprilie 2020.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis
Mihaela Buzărnescu revine pe teren după un an de pauză! Va juca la US Open, în direct pe Eurosport
24/08/2020 LA 11:50
Tenis
Cu sau fără spectatori la competiții? Mihaela Buzărnescu a reacționat și ea în subiectul momentului
24/04/2020 LA 17:37