Tenis
Fed Cup

Mihaela Buzărnescu, emoții la meciul România – Rusia din Fed Cup: "Am răgușit la cât am țipat"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Fed Cup

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
08/02/2020 la 07:47

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre cum a trăit de pe margine experiența din Fed Cup, de la meciul dintre România și Rusia, la Cluj-Napoca.

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, nr. 110 WTA) a fost alături de colegele sale de la echipa națională a României la meciurile de Fed Cup, jucate la Cluj-Napoca. Deși nu a putut face parte din lot, din cauza operației efectuate, Buzărnescu le-a susținut din tribune pe românce.

"Nu mai pot, aveam mâinile reci, transpirate. Emoții mari, am răgușit la cât am țipat. Mă bucur că am făcut un punct azi. Sperăm că mâine facem 3-2 sau 4-1. E mai ușor în afara terenului, sincer, cu toate că-s emoțiile mari. Când joci, pe teren, e dublă emoția. Ai și presiunea rezultatului, și pe cea a publicului, toate la un loc. Mă simt mai bine, mai am câteva dureri pe tendon, e o inflamație normală după operație. Sper ca-n trei săptămâni să reiau antrenamentele. Cred că voi juca la turneul de la Charleston. Dacă ajungem la Budapesta, o să fiu prezentă, sper să ajut echipa", a spus Buzărnescu, pentru Digi Sport.

Tenis

Cu sau fără spectatori la competiții? Mihaela Buzărnescu a reacționat și ea în subiectul momentului

24/04/2020 LA 17:37

După prima zi, scorul este 1-1, România - Rusia. Gabriela Ruse (166 WTA) a pierdut primul meci în fața Ekaterinei Alexandrova (28 WTA), iar Ana Bogdan a câștigat duelul cu Veronika Kudermetova (nr. 38 WTA). "(n.red. - despre Ana Bogdan) E hotărâtă, are un plus de experiență față de Gabriela Ruse, pentru că a jucat de multe ori la Fed Cup. Nu se știe niciodată în tenis, dar cred că va mai aduce un punct. Meciul de mâine va fi diferit", a mai spus Mihaela Buzărnescu.

Sâmbătă, 8 februarie, vor avea loc alte două meciuri la simplu și unul la dublu, iar prima întâlnire începe la ora 14:00:

  • Ana Bogdan – Ekaterina Alexandrova
  • Gabriela Ruse – Veronika Kudermetova
  • Irina Bara/ Raluca Olaru - Anna Blinkova/ Anna Kalinskaia.

Cele două echipe, România și Rusia, luptă pentru calificarea la finalele Fed Cup by BNP Paribas de la Budapesta, din 14-19 aprilie 2020.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

Măsurile de relaxare, o decizie greșită? Mihaela Buzărnescu: "Îmi este teamă, nu e ceva pozitiv"

24/04/2020 LA 10:29
Tenis

Mihaela Buzărnescu s-a alăturat iniţiativei lansate de Simona Halep împotriva coronavirusului

20/03/2020 LA 09:56
Subiecte asemănătoare
TenisFed CupMihaela Buzarnescu
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol