La 34 de ani, Mihaela Buzărnescu e urmărită de ghinion. Aflată acum pe locul 133 WTA, Mihaela s-a accidentat în meciul din turul 1 disputat cu Cristina Dinu la turneul de 125 de puncte de la Iași, la scorul de 6-1, 5-3 în favoarea lui Miki. Buzărnescu a făcut o entorsă și nu a mai putut continua să joace.
Mihaela Buzărnescu urma să servească pentru a închide partida, dar nu a mai reușit să obțină calificarea, chiar dacă mersul partidei indica asta. Sportiva de 34 de ani nu s-a mai putut deplasa singură și a fost purtată pe brațe în afara terenului. Organizatorii au anunțat retragerea oficiala a sportivei pe rețelele de socializare.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
4 românce vor juca la turneele WTA 250 de la Praga și Varșovia! Peste cine vor da în primul tur
23/07/2022 LA 15:35

Mihaela Buzărnescu, accidentare groaznică la Iași, cu doar un game înainte să închidă meciul

"Ghinion teribil pentru Mihaela Buzărnescu! Jucătoarea noastră s-a acidentat la glezna piciorului stâng în setul 2 al meciului din primul tur cu Cristina Dinu și a fost nevoită să se retragă. Scorul îi era favorabil Mihaelei, care conducea cu 6-1, 5-3. Îi dorim multă sănătate Mihaelei și recuperare cât mai rapidă. După retragerea Mihaelei Buzărnescu, Cristina Dinu s-a calificat în turul 2", au anunțat organizatorii turneului.
Cristina Dinu a obținut astfel calificarea în optimile de finală, acolo unde se va duela cu învingătoarea meciului dintre Astakhova și Bara, favorita numărul 7. Pe tabloul principal de la Iași se mai află și Ana Bogdan, care a disputat în weekend marea finală de la Varșovia, pe care a pierdut-o în fața Carolinei Garcia.
Wimbledon
Buzărnescu a risipit misterul: de ce au obligat-o organizatorii Wimbledon să se schimbe
28/06/2022 LA 12:55
Wimbledon
Buzărnescu, victorie la Wimbledon, în primul tur, după ce organizatorii au forțat-o să se schimbe
28/06/2022 LA 11:36