Novak Djokovic și Rafael Nadal au 33, respectiv 34 de ani, însă continuă să câștige partidele cu tenismenii mai tineri, care sunt din ce în ce mai nerăbdători să le ia locul. Chiar și așa, Nole și Rafa par să aibă alte planuri. Cei doi au disputat o finală electrizantă la Roma, un meci de trei seturi la capătul căruia a triumfat ibericul.
Totuși, un coleg de circuit al celor doi mari tenismeni este de părere că Djokovic și Nadal nu vor mai putea să se mențină la același nivel pentru prea mult timp și spune că aceștia vor începe în curând să cedeze teren în fața sportivilor din noul val. Gilles Simon se poate lăuda că i-a învins de-a lungul timpului pe toți cei trei reprezentanți din grupul select The Big Three, iar acum anunță sfârșitul dominației lor.

Gilles Simon nu mai crede în forța lui Djokovic și Nadal

Laver Cup
Părinții lui Roger Federer au vorbit în premieră despre retragerea lui Roger. Cel mai dureros moment
ACUM 2 ORE
În vârstă de 36 de ani, jucătorul francez a oferit câteva declarații după ultimele turnee din circuitul mondial. Acesta este de părere că Djokovic și Nadal se impun tot mai greu în meciurile pe care altădată le-ar fi câștigat cu ușurință. Simon crede că diferența dintre jucătorii din The Big Three și restul tenismenilor este tot mai mică.
"Diferențele se micșorează, nivelul lor de joc a mai scăzut odată cu trecerea anilor, dar încă reușesc să ajungă în finale. Am văzut un Nadal și un Djokovic mai puțin eficienți decât acum câțiva ani. Marja de diferență este tot mai mică, au tot mai des probleme în meciuri împotriva diverșilor adversari. De asemenea, au tot mai puține partide <liniștite>, dar încă rezistă. Aici se poate vedea că sunt încă puternici", a spus Gilles Simon, potrivit HotNews.ro.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Laver Cup
"Hai să evităm asta!" Ce l-a pus Federer pe Djokovic să facă la 3-6, 2-3 cu Auger-Aliassime
ACUM 3 ORE
Tenis
"Ești fericit că există Djokovic?" Replica lui Nadal a venit imediat și a stârnit hohote de râs
ACUM 4 ORE