În vârstă de 58 de ani, Paul Annacone, fostul antrenor al lui Roger Federer, s-a declarat impresionat de Simona Halep. Americanul este de părere că a noastră campioană își va mai trece în palmares și alte titluri de Grand Slam, în afara celui de la Roland Garros, cucerit în 2018, și cel de la Wimbledon, cucerit în 2019.
Fostul antrenor al lui Pete Sampras și Roger Federer a precizat că Simona Halep are nevoie doar de sănătate pentru a îndeplini acest obiectiv: "Simona este o jucătoare de tenis incredibil de talentată! Se află la nivelul cel mai înalt al tenisului de multă vreme. Simt că Simona este una dintre favorite la fiecare turneu de Grand Slam pe care îl joacă! Dacă ea rămâne sănătoasă și motivată, nu văd niciun motiv pentru care nu va mai câștiga un turneu de Grand Slam", a spus Annacone pentru ProSport.
Annacone, care i-a pregătit de-a lungul timpului pe Sampras, Henman, Federer, Stephens, Wawrinka și Fritz, crede că Simona poate câștiga chiar și mai multe turnee majore: "Poate fi unul, pot fi 3 sau pot fi 6 titluri majore! Dar pot spune cu siguranță că ea are calitățile necesare pentru a fi favorită în turneele de Grand Slam în următorii ani, dacă rămâne sănătoasă", a adăugat acesta.
Tenis
Halep, analizată în presa din Franța la finalul sezonului. Concluzia la care au ajuns jurnaliștii
ACUM 13 ORE

Simona Halep e la Miami pentru turneul de 1000 de puncte

Simona Halep a plecat vineri în Statele Unite ale Americii, acolo unde va participa la turneul de 1000 de puncte de la Miami. La ultima participare la Miami, în 2019 (turneul a fost anulat în 2020), Simona Halep a ajuns până în semifinale, dar acolo a cedat în fața Karolinei Pliskova. Tot în această fază a ajuns și în 2015. Atunci a fost învinsă de Serena Williams.
Turneul de la Miami face parte din categoria "WTA 1000", se dispută pe hard și are la start 96 de jucătoare pe tabloul principal de simplu. Primele patru favorite sunt, în ordine, Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Simona Halep și Sofia Kenin. Ultimele campioane sunt Ashleigh Barty (2019) Sloane Stephens (2018), Johanna Konta (2017), Victoria Azarenka (2016) și Serena Williams (2015, 2014 și 2013).​
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Cine l-a făcut pe John Isner "să se simtă mic": "Până și cu Nadal pe zgură am avut mai multe șanse"
IERI LA 16:48
Tenis
Higgins, "rușinat" de retragerea lui Federer: "Cum ar fi să-l țin pe O'Sullivan de mână și să plâng"
IERI LA 15:21