Simona Halep e deja la Roma, acolo unde se antrenează din greu pentru a fi în formă maximă la ultimul turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva noastră pornește direct în turul al doilea la competiția din capitala Italiei, acolo unde o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Anastasija Sevastova și Jasmine Paolini (beneficiara unui wildcard, Italia).
Campioana noastră va avea parte la Roma de toată susținerea. Simona a anunțat azi pe rețelele de socializare că s-a reunit cu antrenorul ei australian, Darren Cahill, alături de care a consemnat cele mai mari performanțe ale carierei. Simona și Darren nu se mai văzuseră față în față de mai bine de șapte luni, iar turneul de la Roma reprezintă locul reunirii. Simona, vizibil încântată de prezența lui Darren în echipă, a glumit și a transmis pe Instagram că a trebuit să se convingă că este cu adevărat Darren.
Tenis
Simona Halep, prima confirmare pentru 2022! Unde va participa în premieră + anunțul organizatorilor
ACUM 11 ORE

Simona Halep ia cu asalt zgura de la Roma

Finalistă la Foro Italico în 2017 și 2018, Simona este cap de serie numărul unu la ediția din acest an și va juca în turul doi cu învingătoarea confruntării dintre Anastasija Sevastova (45 WTA) vs Jasmine Paolini (97 WTA, beneficiară a unui wild card). România mai are pe tabloul principal de simplu o singură reprezentantă la Roma, pe Irina Begu.
Simona Halep, Elina Svitolina, Kiki Bertens și Belinda Bencic, plus Jelena Ostapenko și Svetlana Kuznetsova sunt jucătoarele care au lipsit de la US Open și încep asaltul pentru Roland Garros, la Roma. Benicic, Svitolina și Bertens - adică favoritele 4, 5 și 6 trimise în bloc pe jumătatea inferioară de tablou - nu au jucat vreun meci oficial post-pandemie.
Tenis
Simona Halep, antrenament alături de echipa micilor tenismeni susținuți de Fundația Olimpică Română
IERI LA 13:31
Tenis
Breaking News: Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid. Anunțul făcut pe siteul oficial
06/12/2021 LA 12:19