Dacă ar fi să găsim un punct slab în jocul celei mai mari sportive din istoria tenisului, acesta probabil ar fi modul în care evoluează pe zgură. Dintre cele 23 de Grand Slamuri câștigate, Serena are "doar" trei victorii finale la Roland Garros.
În 2012, anul în care Sharapova cucerea Parisul, Serena a ieșit chiar din primul tur, fiind învinsă de ocupanta locului 111 WTA, Virginie Razzano.

Momentul în care Serena Williams a clacat psihic la Roland Garros

Australian Open
Djokovic și-a aflat adversarul din primul tur de la Australian Open 2022! Cu cine joacă româncele
12/01/2022 LA 12:49
Franțuzoaica și-a aminitit cum a revenit de la set pierdut și 1-5 în tie-breakul setului secund, pentru a se impune cu 4-6, 7-6, 6-3. În general cu un psihic de fier, Serena a plâns în acel meci și s-a lăsat dominată la capitolul mental de adversară, care a folosit toate trucurile din "arsenal" pentru a o destabiliza pe jucătoarea de peste ocean.
"Cu trei zile înaintea meciului, numai la această confruntare mă gândeam, n-aveam niciun dubiu că pot câștiga. Mereu jucam bine împotriva adversarelor puternice, așa că nu aveam de gând să cedez. Meciul a fost nebun, am revenit de la 1-5 în tie-break, dar nu știam că Serena a izbucnit în lacrimi după ce pierduse acest set. În al treilea set am avut crampe, am țipat atât de mult încât am fost amendată. Am decis să nu cedez și să lupt, am țipat cât am putut. Apoi m-am certat cu arbitrul și nu-i acordam atenție deloc Serenei. Era foarte nervoasă și nemulțumită. Nu-i place să piardă, era nevoasă pe mine. Apoi, ne-am văzut la Wimbledon, și încă părea foarte supărată pe mine", a dezvaluit Virginie Razzano pentru L'Equipe.
Pentru Razzano, Roland Garros 2012 nu a fost nici pe departe sărbătoarea pe care o aștepta, după o victorie atât de mare, în fața Serenei Williams. Probabil și epuizată fizic, franțuzoaica a cedat în turul secund, în fața Arantxei Rus.
Virginie Razzano a câștigat, de-a lungul carierei, două titluri WTA, clasându-se cel mai sus în clasament pe locul 16. Cea mai mare performanță a carierei a fost cucerirea Fed Cup, în 2003.
https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Australian Open
Tiley a anunțat că Nadal va juca la Australian Open, chiar dacă acum are COVID. Situația lui Nole
22/12/2021 LA 09:44
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06