Nick Kyrgios, aflat la ATP Cup, competiție care se desfășoară în perioada 3-12 ianuarie, a propus organizarea unui meci demonstrativ pentru strângerea de fonduri în vederea ajutorării victimelor incendiilor din Australia.Tenismenul în vârstă de 24 de ani consideră că un astfel de meci este realizabil în contextul în care multe vedete ale tenisului se află în Australia pentru primul Grand Slam al anului.
Australianul a promis că va dona câte 200 de dolari victimelor incendiilor din Australia. pentru fiecare as pe care îl va servi. ”Demarez sprijinul pentru cei afectați de incendii”, a scris Kyrgios în mesajul său. ”Voi dona câte 200 de dolari pentru fiecare as reușit în fiecare eveniment la care voi participa în această vară”, a continuat sportivul. Kyrgios a fost sprijinit și de Alex De Minaur care i-a răspuns compatriotului său: ”Îmi place asta. Eu voi dona 250 de dolari pentru fiecare as. Asta doar pentru că nu cred că voi lovi la fel de mulți ași ca tine”.
Wimbledon
Kyrgios a lăsat modestia la o parte! Australianul se consideră cel mai bun jucător pe iarbă din lume
12/05/2022 LA 16:07

Inițiativa lui Kyrgios prinde contur

Preşedintele Tennis Australia, Craig Tiley, a anunţat joi organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Australian Open şi la alte turnee organizate în perioada următoare la Antipozi. Organizatorii turneelor de tenis din Australia au anunţat că experţi medicali vor supraveghea condiţiile de joc şi meciurile vor fi suspendate dacă este cazul.
Australia se confruntă în această perioadă cu devastatoare incendii de vegetaţie ce au cuprins coasta de sud-est, soldate în total cu decesul a 12 persoane. În New South Wales şapte persoane au murit şi peste 200 de case au fost distruse în urma incendiilor de marţi. Peste 50.000 de oameni au rămas fără curent electric şi unele oraşe nu au avut acces la apa potabilă, după ce incendiile catastrofale s-au răspândit în regiune pe 31 decembrie, însângerând cerul şi distrugând oraşe întregi.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Mats Wilander îl distruge pe Nick Kyrgios: "Hewitt mi-a povestit asta, este de-a dreptul cumplit!"
15/04/2022 LA 11:35
Fayez Sarofim U.S. Men's Clay Court Championship
O altă săptămână și o nouă criză a lui Nick Kyrgios. Australianul a luat foc și la Houston
10/04/2022 LA 11:29