Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep – Laura Siegemund 6-2, 6-4 LIVETEXT. Simo merge mai departe

Irina Aldea

Actualizat 03/02/2021 la 08:17 GMT+2

Simona Halep își efectuează pregătirea pentru Australian Open 2021 în cadrul Gippsland Trophy. Pentru un loc în sferturile de finală ale competiției, campioana noastră se duelează cu o veche cunoștință de-ale ei, Laura Siegemund.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 6-4

6-4. VICTORIE SIMONA HALEP!
5-4. După patru mingi de break, Halep reușește să se impună și va servi pentru meci.
4-4. Halep își câștigă și ea serviciul iar setul merge în continuare în același echilibru de până acum. Următorul game însă va fi unul cu presiunea pe umerii lui Siegemund.
3-4. Un nou game extrem de echilibrat, în care Simona a părut că este mereu aproape de o minge de break, dar în cele din urmă Siegemund s-a impus. Un al doilea set mult mai echilibrat decât prima parte.
3-3. Simona Halep a egalat din nou după un serviciu câștigat clar.
2-3. Halep ar putea să o întâlnească pe Swiatek în sferturile de finală, chiar cea care a eliminat-o de la Roland Garros. Ea a pierdut însă primul set cu 6-4 în fața Alexandrovei.
picture

"Ce ai fi zis acum 2 săptămâni, dacă cineva îți spunea că vei câștiga la Paris?" Interviu cu Swiatek

2-3. Siegemund își face fără probleme serviciul și revine la conducere.
2-2. Un game important, în care Simona salvează mingi de break și își face în cele din urmă serviciul pentru a restabili egalitatea.
1-2. Siegemund nu stă nici ea mai bine pe al doilea serviciu și comite din nou o dublă greșealp. Halep profită de vulnerabilitatea adversarei și face rebreak-ul.
0-2. Simona suferă pe al doilea serviciu cu o eficiență de doar 25% și îi oferă șansa lui Siegemund de a face break-ul.
0-1. Siegemund conduce pentru prima oară în acest meci iar jucătoarea din Germania a început al doilea set mult mai hotărâtă și un joc mai bun, în ciuda unei duble greșeli.
6-2. SET HALEP! Simona câștigă în cele din urmă primul set cu Siegemund, care deși a intrat mai bine în joc în ultimele game-uri, nu face față campioanei de la Wimbledon.
5-2. Laura Siegemund revine după un început slab de game și jucătoarea din Germania rămâne în set. Însă Halep va servi pentru set.
5-1. Simona își face serviciul fără probleme iar Siegemund va servi ca să rămână în meci.
4-1. Deplasările Simonei sunt extraordinare, ritmul de joc foarte bun iar Siegemund e obligată să stea în defensivă. Cu toate acestea, Simo a ratat câteva mingi la rând iar jucătoarea din Germania a profitat pentru a câștiga primul ei game.
4-0. Simona continuă marșul spre o victorie clară în primul set, simțind că Siegemund nu este deloc sigură pe reverul său.
3-0. Siegemund s-a hotărât să iasă la atac, însă Halep are în continuare toate răspunsurile și câștigă al treilea game consecutiv pentru a se distanța la 3-0.
2-0. Halep domină clar partida în aceste momente și își adjudecă și al doilea game, fără mari probleme, Siegemund fiind nevoită să stea aproape permanent în defensivă.
1-0. Simona începe perfect meciul și câștigă primul break în chiar primul game.
Cap de serie numărul 1 la Gippsland Trophy, Simona Halep se va duela miercuri dimineață cu Laura Siegemund (51 WTA). Sportiva din Germania o conduce pe Halep cu 2-1 la întâlnirile directe, însă ultima lor confruntare a avut loc în 2017. De altfel, toate cele trei meciuri disputate de cele două au avut loc pe zgură. Partida din optimile de finală de la Gippsland Trophy va reprezenta din acest punct de vedere o premieră, pentru că se va juca pe hard.
Simona va avea șansa să o răzbune pe Monica Niculescu în meciul pe care-l va disputa cu Siegemund. Sportiva din Germania a trecut în primul tur de Niculescu în două seturi, iar în turul secund a trecut de australianca Destanee Aiava, cedând doar patru game-uri. Confruntarea din optimi va fi al treilea meci de pe Margaret Court Arena, după alte două partide de simplu feminin (ziua de tenis începe pe această arenă la ora 02:00). Halep vs Siegemund nu va începe mai devreme de ora 05:00, ora României. Meciul va fi LIVE TEXT pe eurosport.ro.

Simona Halep – Laura Siegemund, în optimile de finală ale Gippsland Trophy

Laura Siegemund a învins-o pe Simona Halep de două ori pe zgura de la Stuttgart, în 2016 (6-1, 6-2) și 2017 (6-4, 7-5). Singurul succes al jucătoarei noastre contra Laurei Siegemund a venit la Roma, în urmă cu 4 ani. La turneul din Italia, Simona s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-4. Înaintea meciului cu Siegemund, Simona Halep a trecut de sportiva din Rusia, Anastasia Potapova, scor 6-4, 6-4.
Marea noastră campioană va evolua miercuri și în proba de dublu, alături de favorita gazdelor, Daria Gavrilova. Cele două le vor întâlni în turul al doilea pe favoritele numărul 3, Gabriela Dabrowski (Canada) și Bethanie Mattek-Sands (Statele Unite ale Americii). În turul inaugural, Halep și Gavrilova au reușit să treacă de cuplul Bencic – Strycova.
Openul Australian... toate meciurile în direct și fără reclame numai pe Eurosport Player.
picture

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo