Simona Halep, principala favorită a turneului, a fost învinsă vineri de Ekaterina Alexandrova în sferturile de finală ale turneului Gippsland Trophy. Campioana noastră a acuzat dureri în zona lombară și a încasat o înfrângere usturătoare, scor 2-6, 1-6, după doar o oră de joc. Simona a început excelent partida și și-a adjudecat primele două game-uri categoric, însă apoi a urmat o serie de nu mai puțin de nouă game-uri consecutive câștigate de adversara ei.
Simona a părut descumpănită ulterior și nu a mai forțat deloc. Când lucrurile au început să degenereze cu adevărat, Simona a solicitat intervenția fizioterapeutului, însă intervenția a fost scurtă pe teren. Până la final, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA a părut că nu vrea să forțeze și să riște o accidentare cu doar câteva zile rămase până la startul primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Simona Halep s-a retras din proba de dublu la Gippsland trophy

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Simona ar fi trebuit după meciul de simplu să ia o pauză scurtă și să intre pe teren alături de Daria Gavrilova pentru meciul lor de dublu, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Sportiva noastră a luat decizia de a abandona înainte de meci pentru a se menaja înaintea celui mai important turneu al începutului de an.
Simona Halep și Daria Gavrilova ar fi trebuit să le înfrunte pe Mihaela Buzărnescu și Alize Cornet în sferturile de finală ale probei de dublu. Pentru că Simona și Daria au abandonat, Buzărnescu și Cornet vor merge în semifinale, acolo unde le vor întâlni pe Krejcikova și Siniakova, favoritele principale pe tabloul de dublu.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02