Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haddad Maia, out de la Guadalajara, după ce s-a accidentat în cabina de duș și a ajuns la spital

Nicu Savin

Publicat 18/09/2023 la 23:08 GMT+3

Beatriz Haddad Maia a avut parte de o accidentare neobișnuită, care a determinat-o să se retragă de la turneul WTA 1000 de la Guadalajara. Semifinalista de la Roland Garros din acest an a ajuns la spital lovită serios la ambele mâini, după ce cabina de duș din hotelul său s-a spart.

Haddad Maia erlitt schwere Handverletzungen

Credit imagine: SID

Turneul WTA 1000 de la Guadalajara este cel mai slab din istorie, din această categorie, din punct de vedere al numelor prezente la start. Fiind atât de aproape de US Open, multe jucătoare de top au refuzat să meargă în Mexic, preferând să se pregătească pe celelate competiții importante din finalul sezonului.
Organizatorii pot spune că sunt loviți și de ghinion, asta după ce una dintre puținele jucătoare de top 20 WTA care s-a deplasat în Mexic a fost nevoită să se retragă din cauza unui accident neobișnuit. Este vorba despre Beatriz Haddad Maia (18 WTA), care a ajuns la spital după ce cabina de duș din hotelul său s-a spart și a rănit-o la ambele mâini.

Beatriz Haddad Maia, nevoită să se retragă de la Guadalajara după o accidentare neobișnuită

Brazilianca ce a ajuns până în semifinale la Roland Garros în acest an trebuia să fie cap de serie 8 la competiția din Mexic. Locul său pe tabloul principal a fost luat de americanca Sachia Vickery, care o va înfrunta pe conaționala Daniele Rose Collins în primul tur.
Niciuna din primele 6 clasate în ierarhia WTA nu va fi la startul turneului de la Gualajara. Odată cu retragerea lui Haddad Maia, 24 din primele 51 de jucătoare ale lumii nu sunt prezente competiție, ceea ce înseamnă cea mai slabă participare din istoria unui turneu de WTA 1000.
Primele două favorite la Guadalajara vor fi Ons Jabeur și Maria Sakkari, singurele două jucătoare de TOP 10 WTA care joacă în Mexic. Trebuie spus că nici anul trecut turneul de la Guadalajara nu s-a bucurat de o prezență a celor mai bune jucătoare din lume. Swiatek, Jabeur sau Rybakina au lipsit, într-un turneu câștigat de Jessica Pegula, după o finală fără istoric cu Maria Sakkari, scor 6-2, 6-3.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo