Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a felicitat-o pe Gabi Ruse pentru succesul de la Hamburg. Cum va sărbători primul titlu al carierei

Irina Aldea

Publicat 12/07/2021 la 09:48 GMT+3

Gabriela Ruse a obținut victoria carierei în finala turneului de 250 de puncte de la Hamburg în fața favoritei gazdelor, Andrea Petkovic. Simona Halep a felicitat-o pe sportiva în vârstă de 23 de ani.

Gabriela Ruse

Credit imagine: facebook

Gabriela Ruse, ocupanta locului 133 WTA, a cucerit titlul la turneul de 250 de puncte de la Hamburg, după finala disputată în compania favoritei gazdelor, Andrea Petkovic, cu scorul de 7-6 (6), 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 10 minute de joc. Aceasta a fost prima finală disputată de Gabriela Ruse în circuitul WTA.
Venită din calificări, Gabi Ruse a trecut la Hamburg de Liang și Shinikova în calificări fără să cedeze vreun set, iar pe tabloul principal le-a învins pe Teichamnn, Zaja, Collins, iar alaltăieri pe Yastremska, cedând două seturi. Ieri, sportiva noastră a învins-o și pe Andrea Petkovic, favorita gazdelor.

Gabi Ruse, felicitată de Simona Halep după titlul cucerit la Hamburg

La câteva ore după succesul înregistrat de Gabi Ruse la Hamburg, Simona Halep a scris pe contul personal de Twitter: "Felicitări! Primul titlu din multe altele", a transmis cea mai bună tenismenă a României. Gabi Ruse a vorbit pe larg despre succesul obținut la Hamburg, venind din calificări.
"Mă simt foarte fericită, dar și obosită. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat în această săptămână la Hamburg, e primul meu titlu, sunt foarte fericită. Visez la acest moment de când eram mică. Vin după o perioadă de accidentări, nu m-am gândit că tocmai aici voi produce surpriza și voi reuși să aduc trofeul acasă. E greu să vii din calificări, să joci atâtea meciuri la rând fără pauză. Am jucat de duminică până duminică. Sunt mândră de mine, sper ca acesta să fie doar începutul.
Acum sunt bine, încă e adrenalina de după meci, sunt în stare de șoc, va trebui să mă relaxez puțin, dar nu prea mult, pentru că poimâine (n.r. marți) voi juca la Praga. Am putut duce șapte meciuri, a fost o provocare pentru mine, n-am mai avut de la juniori o astfel de serie. Trebuie să încep să joc din ce în ce mai mult, pentru că am fost destul de mult timp în afara competițiilor. Cele mai importante antrenamente sunt meciurile.
Încerc să fac un program cât mai bun, încât să ajung Top 100 sau chiar mai sus, nu vreau să mă gândesc foarte mult la clasament, mă concentrez pe alte lucruri. Obiectivul meu principal este să lupt pentru fiecare minge, ăsta este rezultatul luptei mele pe teren din această săptămână. O să sărbătoresc ca până acum, comand ceva de mâncare și mă voi odihni", a spus Gabi Ruse pentru Digi Sport.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo