Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Casper Ruud, ieșire nervoasă la turneul din Hamburg. Ce i-a reproșat norvegianul arbitrului de scaun

Andrei Nicolae

Publicat 26/07/2023 la 21:40 GMT+3

Casper Ruud se află în această săptămâna la turneul de pe zgura din Hamburg, unde l-a învins pe Sebastian Baez în primul tur. În ciuda victoriei, norvegianul a avut o ieșire nervoasă după doar trei game-uri din meci și a ținut să își exprime frustrarea și în fața arbitrului de scaun.

Casper Ruud.

Credit imagine: Eurosport

Casper Ruud a revenit imediat pe terenul de tenis după înfrângerea din ultimul act de la Bastad în fața lui Rublev. Norvegianul se află la momentul actual la turneul din Hamburg, desfășurat tot pe zgură, la fel ca cel de săptămâna trecută din Suedia.
Ruud, care este favoritul cu numărul 1 al competiției, a dat piept în primul tur al competiției cu argentinianul Sebastian Baez. Norvegianul s-a impus în fața sud-americanului, însă fără să nu aibă și o ieșire nervoasă după doar trei game-uri. Ruud nu a fost deranjat de vreun gest făcut de adversarul său sau de vreo decizie a arbitrului de scaun, ci de starea terenului din Germania.
În primul act, când conducea cu 2-1 la game-uri, Ruud i-a reproșat omului aflat pe scaun că terenul de la Hamburg este "cel mai prost teren de zgură pe care a jucat în tot acest an în circuit". Este posibil ca terenul să îi fi afectat jocul nordicului, deoarece a trebuit să tragă tare pentru a-l învinge pe Baez. Ruud s-a impus în fața argentinianului în setul decisiv, după aproximativ două ore, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-3.
Citește și:

CASPER RUUD ȘI ANDREY RUBLEV AU OFERIT IMAGINILE ZILEI LA BASTAD

Rusul Andrey Rublev a câştigat duminică turneul ATP 250 Nordea Open, de la Bastad, competiție organizată în Suedia. În finală, Andrey Rublev (25 de ani, nr. 7 ATP), favoritul numărul 2 al turneului, l-a învins pe norvegianul Casper Ruud (24 de ani, nr 4 ATP), favoritul numărul 1 al turneului.
La ceremonia de premiere, Rublev și Ruud au oferit imaginile zilei, dar înainte "să se scalde" în șampanie, cei doi au avut doar cuvinte de laudă unul față de altul. "Ești un concurent foarte dur, dar și un tip foarte drăguț, foarte amuzant și întotdeauna respectuos cu adversarii tăi... chiar dacă azi ai nimerit toate liniile, nu ai fost atât de respectuos cu mine, dar e în regulă", a spus Casper Ruud, stârnind râsetele celor prezenți la ceremonie.
Rublev nu s-a lăsat nici el mai prejos: "Nu știu dacă voi putea să vorbesc la fel de bine precum Casper, dar voi încerca să spun câteva cuvinte frumoase... Ai ajuns în 3 finale de Grand Slam, așa că sper că primul tău titlu de Grand Slamsă vină în curând. Este o realizare cu adevărat mare. Observi că eu încă nu am făcut nici măcar semifinale", a spus și Rublev, care a stropit cu șampanie pe toată lumea care i-a ieșit în cale. Totuși, faza care a ajuns virală a fost premiul primit de Ruud. Dacă Rublev a primit o sticlă de șampanie, Ruud a primit un tablou cu o sticlă de șampanie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo