Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jessica Pegula, campioană la Seul, în al 126-lea (!!!) meci al sezonului! Dezvăluirea prin care i-a cucerit pe fani

Irina Aldea

Publicat 15/10/2023 la 12:00 GMT+3

Jessica Pegula a cucerit la Seul al doilea titlu al sezonului și al patrulea al carierei, după ce a învins-o pe Yue Yuan în minimum de seturi. Pentru americancă, acesta a fost al 126-lea meci al sezonului (simplu, dublu, mixt). La ceremonia de premiere, Jessica a dezvăluit că e pe jumătate sud-coreeană, din partea mamei.

Jessica Pegula, Seul 2023

Credit imagine: Getty Images

Americanca Jessica Pegula, principala favorită, a câștigat turneul WTA 250 Korea Open, învingând-o duminică, la Seul, pe chinezoaica Yue Yuan cu 6-2, 6-3. Numărul 4 mondial a avut nevoie de o oră și 24 de minute pentru a se impune, depășind o scurtă rătăcire de moment în setul al doilea, când Yuan a revenit de la 4-1 la 4-3, înainte ca Pegula să revină și să încheie setul al doilea cu 6-3.
Acesta a fost al doilea titlu al sezonului pentru Pegula, care a câștigat la Montreal în august, și al patrulea din carieră. Americanca a fost, de asemenea, vicecampioană la Tokyo, în urmă cu câteva săptămâni. Și mai impresionant este faptul că Pegula a jucat azi al 126-lea meci al sezonului (71 la simplu: 54-17, 45 la dublu: 35-10, și 10 la dublu mixt: 7-3).
CITEȘTE ȘI:

Jessica Pegula, campioană la Seul, în al 126-lea (!!!) meci al sezonului

Jessica Pegula, care s-a calificat deja pentru Turneul Campioanelor de la Cancun, atât la simplu cât și la dublu, le-a învins în turneul de la Seul pe Viktoria Hruncakova (6-2, 6-4), Ashlyn Krueger (6-3, 6-1), Claire Liu (4-6, 6-3, 6-0) și pe Yanina Wickmayer (6-4, 6-3) înainte de a o învinge pe Yuan.
La ceremonia de premiere, Jessica Pegula i-a cucerit pe fani cu o dezvăluire surprinzătoare pentru cei mai mulți dintre fanii sportului alb: "Pentru cei care nu știu, sunt pe jumătate coreeană", a transmis Pegula, care a fost imediat aplaudată furtunos: "Îmi pare rău că nu vorbesc limba. Dar îmi place grătarul coreean și kimchi. Mama mea este coreeană și a fost adoptată de aici. Este foarte special să pot câștiga aici. Nu mulți oameni pot spune asta", a transmis Jessica Pegula, care i-a cucerit pe fanii aflați în tribune.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo