Horia Tecău, în vârstă de 35 de ani, a anunţat că a fost testat pozitiv cu coronavirus la un test de rutină. Jucătorul de tenis născut la Brașov a avut mesaj pentru toţi cei care au fost în apropierea sa în ultimele zile. Ocupant al locului 21 ATP în clasamentul de dublu, Tecău a mărturisit că starea lui de sănătate este bună.
"În urma unui control de rutină, am fost testat pozitiv la COVID-19. Nu am niciun simptom, dar îi îndemn pe toţi cei care au fost în contact apropiat cu mine în ultimele zile să se testeze. Pentru moment m-am autoizolat până voi efectua un nou test", a precizat Tecău pe contul personal de Facebook.

După Simona Halep, Horia Tecău a fost și el depistat pozitiv

US Open
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, victorie istorică în finala US Open din 2017, cu spaniolii Lopez
09/09/2021 LA 00:18
Horia Tecău (35 ani), numărul 21 mondial la dublu, nu a mai jucat de luna trecută, când pierdea în compania olandezului Jean-Julien Rojer în optimile de finală la Roland Garros. Vicecampionul olimpic de la Rio (alături de Florin Mergea) este al treilea jucător român de top care este testat pozitiv la noul coronavirus, după Simona Halep şi Ana Bogdan.
Simona Halep, a doua jucătoare a lumii,s-a vindecat după ce a stat zece zile în izolare. Alţi sportivi români cunoscuţi testaţi pozitiv la COVID-19 au fost handbalista Cristina Neagu, înotătorul Robert Glinţă, luptătorul Alin Alexuc, gimnasta Larisa Iordache sau campionul naţional de raliuri Simone Tempestini.
US Open
US Open 2020 | Tecău, la un singur pas de o nouă finală de Grand Slam. Meciul este la Eurosport
08/09/2020 LA 11:35
Tenis
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturile de finală la Montpellier
04/02/2020 LA 07:59