Duminică trebuia să se dispute finala Adria Tour de la Zadar, Croația, însă petrecerea s-a spart brusc în momentul în care Grigor Dimitrov a anunțat că testul lui pentru coronavirus a ieșit pozitiv. Bulgarul disputase o partidă la Zadar în cadrul aceluiași eveniment cu doar o zi înainte, sâmbătă. Goran Ivanisevic și Djordje Djokovic, fratele mai mic al lui Nole, au ieșit pe teren înaintea finalei și au anunțat că ultimul act nu va mai avea loc.
Luni seară, un alt jucător a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este vorba despre sârbul Viktor Troicki. Acesta și soția lui și-au făcut de urgență testul după veștile de la Zadar, iar veștile nu au fost deloc bune. De altfel, Troicki a evoluat la turneul de la Belgrad. Marți se așteaptă ca și rezultatul testului lui Djokovic să fie dat publicității.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM 29 MINUTE

Adria Tour, focar de infecție cu coronavirus

Grigor Dimitrov este cel mai bine clasat jucător din ATP (locul 19) care a anunțat că s-a infectat cu COVID-19. Din câte se pare, bulgarul nu s-a simţit bine, având probabil simptome, iar duminică i s-a confirmat că are coronavirus. El a fost până de curând în SUA, unde a petrecut perioada de izolare aferentă pandemiei, pentru ca apoi să meargă la Monaco. La Monte Carlo s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatul a sosit abia ieri.
"Vreau să îi anunţ pe fanii mei că am fost testat pozitiv la COVID-19. Vreau pe această cale să îi sfătuiesc pe toţi cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile să se testeze şi să ia toate măsurile de precauţie. M-am întors acasă şi mă recuperez. Vă mulţumesc pentru suportul vostru şi vă doresc să fiţi sănătoşi", a scris Dimitrov pe Twitter. După ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, fostul său adversar de la turneu, Borna Coric a informat că și el are COVID-19.
Tenis
Nicholas David Ionel, la cea mai bună clasare în ATP. Cum arată ierarhiile la masculin și feminin
ACUM O ORĂ
Tenis
Hewitt, discurs dur după ce a pierdut finala Cupei Davis: "Nimeni nu ascultă"
ACUM 3 ORE