Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabriela Ruse, învinsă în primul tur la Indian Wells! Alize Cornet a eliminat-o în două seturi

Bianca Dumitru

Publicat 07/10/2021 la 07:49 GMT+3

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Indian Wells, fiind învinsă noaptea trecută, în două seturi, de Alize Cornet.

Gabriela Ruse

Credit imagine: Getty Images

Gabriela Ruse a fost eliminată noaptea trecută de la Indian Wells. Românca a pierdut duelul din primul tur al competiției, fiind învinsă de Alize Cornet, în două seturi, scor 3-6, 6-7 (5), după două ore și 10 minute de joc.
Deși a început meciul cu un break și un punct câștigat pe propriu serviciu, Gabriela Ruse a cedat apoi 5 game-uri, nemaireușind să schimbe soarta primului set.
Setul secund, care a fost unul echilibrat, a început la fel pentru sportiva de pe locul 92 WTA, care a câștigat primele două game-uri. Ulterior cele două jucătoare de tenis și-au împărțit break-urile, pentru ca învingătoarea să se decidă în tiebreak, unde Cornet a dominat-o pe Ruse, fără a-i permite să preia conducerea în vreun moment.
În turul 2 la Indian Wells, Alize Cornet, locul 64 WTA, o va înfrunta pe Leylah Fernandez, una dintre sportivele care au impresionat la US Open, unde a ajuns până în finală, eliminându-le de-a lungul competiției pe Naomi Osaka, Angelique Kerber, Elina Svitolina și Aryna Sabalenka.

Gabriela Ruse, partenera Simonei Halep în proba de dublu de la Indian Wells

Gabriela Ruse, care se află într-o formă excelentă, va fi coechipiera Simonei Halep în proba de dublu de la Indian Wells, unde aceasta din urmă va fi prezentă după ce a primit un wildcard din partea organizatorilor. Simona și Gabriela nu au jucat niciodată împreună la dublu, dar se înțeleg foarte bine în afara terenului și așa s-a ajuns la această colaborare.
Adversarele româncelor în primul tur vor fi Darija Jurak și Andreja Klepac, o pereche consacrată în circuitul de dublu, cap de serie 7 la competiția din Statele Unite. Simona Halep nu joacă foarte des la dublu, ci doar atunci când simte că are nevoie de meciuri pentru a intra în formă, cum este și cazul turneului de la Indian Wells. Ultima dată când Simona a jucat la dublu a fost la Miami, în luna martie, făcând atunci pereche cu Angelique Kerber.
În turneul de dublu de la Indian Wells vor mai evolua alte două românce. Raluca Olaru și partenera sa, Nadia Kicenok, vor întâlni perechea Asia Muhammad / Jessica Pegula. Irina Begu va concura alături de cehoaica Renata Voracova, iar cele două vor întâlni perechea Leylah Fernandez / Cori Gauff, două jucătoare care și-au confirmat deja valoarea la cel mai înalt nivel, la simplu, deși au vârste foarte fragede.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo