Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Blinkova nu a câștigat trofeul la Strasbourg, însă se mulțumește și cu altceva. Reacția memorabilă a rusoaicei

Andrei Nicolae

Publicat 28/05/2023 la 13:07 GMT+3

Anna Blinkova a fost învinsă ieri în finala turneului WTA 250 de la Strasbourg în fața Elinei Svitolina, însă rusoaica nu s-a arătat supărată de rezultat. Din contră, tensimena de 24 de ani și-a găsit motive să zâmbească și a declarat că deși nu are trofeul, se mulțumește și cu alt obiect primit, o șampanie.

Anna Blinkova | Tennis | French Open 2021 | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

Tenismena din Rusia a fost învinsă de Svitolina în minimum de seturi, scor 2-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 34 de minute de joc. Deși Blinkova a asistat la mai multe gesturi ostile ale ucrainencei, aceasta nu le-a dat importanță, ba chiar a ținut să își felicite adversara.
La finalul duelului, Svitolina a refuzat să dea mâna cu adversara ei, nu a vrut să apară în fotografii alături de Blinkova și nici nu a menționat-o pe rusoaică în discursul său de după meci.
De cealaltă parte, Anna Blinkova nu a părut foarte deranjată de atitudinea ostilă a Elinei Svitolina și i-a transmis adversarei sale un mesaj frumos, aplaudat pe rețelele de socializare: "Îți doresc toate cele bune, Elina. Am avut o săptămână minunată și mă voi întoarce anul viitor aici, vă mulțumesc pentru primire", a spus Blinkova în franceză la ceremonia de premiere.
Citește și:

Blinkova se mulțumește cu șampania primită la Strasbourg

Rusoaica a continuat într-o notă pozitivă discursul ei și a s-a arătat mulțumită de turneul făcut, deși nu a reușit să ia titlul. Blinkova a și glumit, spunând că deși nu are trofeul, are o șampanie câștigată.
"Sincer, nu am regrete, chiar am dat totul de-a lungul acestui meci. Elina a jucat la un nivel incredibil. Acest tip de înfrângere mă va face să cresc, am învățat o lecție bună.
Deși nu am un trofeu, am câștgat totuși o șampanie. O să bem această sticlă în TGV spre Paris pentru că am avut totuși o săptămână bună aici la Strasbourg și trebuie să o celembrăm cu demnitate", a declarat rusoaica, citată de We Love Tennis.
Blinkova și Svitolina își încep aventura la Roland Garros mâine. Rusoaica va da piept cu Ysaline Bonaventure, în timp ce ucraineanca va juca împotriva Martinei Trevisan.
Cine câștigă Roland Garros 2023 la feminin?
Roland Garros 2023 se desfãșoarã în perioada 28 mai – 11 iunie la Paris. Toate meciurile de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului se vãd în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai - 11 iunie, în direct pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo