Simona Halep va disputa azi, de la ora 13.00, a cincea ei semifinală la turneul de la Roma. Ea a jucat în penultimul act la edițiile din 2013, 2015, 2017 și 2018. Doar la ultimele două ediții a reușit să ajungă în finală, dar le-a pierdut pe ambele în fața Elinei Svitolina. Până acum, campioana noastră nu a cedat niciun set la turneul Premier 5 de la Roma. Ea a avut un prim tur liber, după care a trecut de Jasmine Paolini (6-3, 6-4), Dayana Yastremska (7-5, 6-4) și Yulia Putintseva (6-2, 2-0 – abandon).
Semifinala dintre Simona Halep și Garbine Muguruza se va disputa azi, începând cu ora 13:00 – ora României, LIVE TEXT pe eurosport.ro. Ultima întâlnire directă a avut loc la începutul acestui an, în semifinale la Australian Open, când Muguruza s-a impus în două seturi. Meciul de mâine va reprezenta, astfel, și o posibilitate de a răzbuna acel eșec pentru Simona.

Simona Halep – Garbine Muguruza, în semifinale la Roma

Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
IERI LA 08:24
Simona Halep a vorbit la conferința de presă de sâmbătă despre întâlnirea cu Garbine Muguruza, pe care o va disputa azi în cadrul semifinalelor turneului de la Roma. Cele două sportive se vor întâlni pentru a opta oară, iar Simona se așteaptă la un meci dificil. Important de precizat este că, deși Muguruza conduce cu 5-2 la întâlnirile directe, cele două meciuri câștigate de Simona s-au disputat pe zgură, singurele două jucate pe suprafața roșie.
"Voi întâlni o jucătoare care lovește puternic și cu un stil diferit, precum în meciul de ieri. Pot spune că sunt obișnuită cu genul acesta de jucătoare, cu lovituri puternice. Muguruza se simte foarte bine pe zgură și va fi o provocare mare. Dar sunt din nou în semifinale aici la Roma și voi încerca să mă bucur și să dau tot ce-i mai bun pentru a câștiga", a spus Simona.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
18/09/2021 LA 21:17
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
18/09/2021 LA 20:45