Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic – Tsitsipas, blockbusterul sferturilor de la Roma! Avertismentul grecului pentru Nole

Irina Aldea

Publicat 13/05/2021 la 17:47 GMT+3

Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas se vor întâlni în sferturile de finală de la Roma. Grecul a lansat un avertisment pentru liderul mondial din ATP înaintea întâlnirii directe pe zgura de la Foro Italico.

Stefanos Tsitsipas & Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic nu a avut emoții în optimile de finală de la Foro Italico și s-a calificat la pas în sferturile turneului Masters 1000 de la Roma, după ce a trecut de Alejandro Davidovich Fokina (48 ATP). Liderul mondial a avut nevoie de o oră și 10 minute pentru a-l învinge pe sportivul din Spania, scor 6-2, 6-1.
Pentru un loc în semifinale, Nole, campion en-titre la Roma se va duela cu grecul Stefanos Tsitsipas (5 ATP), care a trecut de italianul Matteo Berrettini (9 ATP), scor 7-6(3), 6-2. Favorit numărul 5 pe zgura din capitala Italiei, Stefanos Tsitsipas este hotărât să producă surpriza în sferturi și să-l elimine pe sârb, motiv pentru care a lansat un avertisment la conferința de presă.

Novak Djokovic - Stefanos Tsitsipas, meciul vedetă de la Roma

Tsitsipas este hotărât să nu cedeze niciun punct în întâlnirea cu Djokovic, care va fi transmisă în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Grecul a lansat un avertisment pentru sârb: "Djokovic a câștigat aici de o mulțime de ori. Pentru mine, așteptarea e să intru pe teren și să ofer cea mai bună evoluție a mea. El poate juca fenomenal pe toate suprafețele, am jucat cu el la Roland Garros. Meciul cu el din sferturi este o oportunitate pentru mine, sper că voi putea juca la cel mai bun nivel al meu și că voi reprezenta o provocare reală pentru el", a spus Tsitsipas la Roma.
Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas s-au mai întâlnit până acum de șapte ori în circuit, marele campion sârb revendicând patru victorii. Grecul l-a învins și el pe sârb, dar doar de trei ori. Totuși, Nole nu a pierdut niciodată în fața lui Tsitsipas pe zgură. Aceasta va fi cea de-a treia lor întâlnire directă pe suprafața roșie.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo