Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabriela Ruse, eliminată în turul 2 la Roma! Românca, doar 3 game-uri cu Iga Swiatek, liderul mondial din WTA

Irina Aldea

Publicat 11/05/2022 la 17:18 GMT+3

Gabriela Ruse a fost eliminată în turul al doilea la Roma, ea fiind învinsă de liderul mondial din WTA, Iga Swiatek.

Gabriela Ruse

Credit imagine: Getty Images

Gabriela Ruse, a 57-a jucătoare a lumii, a fost eliminată în turul al doilea la Roma după ce a cedat în fața liderului mondial din WTA, Iga Swiatek. Sportiva din Polonia, care a avut câteva probleme pe propriul serviciu, s-a impus cu scorul de 6-3, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 9 minute de joc.
Sub privirile atente ale Agnieszkăi Radwanska, care a stat în tribune, Iga Swiatek a debutat la Roma cu dreptul. Campioană en-titre la Foro Italico, Iga Swiatek a avut o evoluție bună, însă nu lipsită de pași greșiți. În setul inaugural, poloneza și-a cedat serviciul de două ori, însă a recuperat rapid la retur.
CITEȘTE ȘI:

Gabriela Ruse, OUT în turul 2 la Roma. Iga Swiatek, evoluție solidă

Gabriela Ruse, aflată pe tabloul principal de la Roma în postura de lucky loser, a trecut în runda inaugurală de americanca Shelby Rogers (48 WTA), cu scorul de 3-6, 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 56 de minute de joc. Meciul din turul 2 de la Roma dintre Ruse și Swiatek a fost a doua lor confruntare directă în circuit. Ele s-au mai întâlnit la Montreux în 2018, atunci când poloneza s-a impus cu scorul de 2-6, 6-1, 6-2.
În urma înfrângerii încasate de Gabriela Ruse în fața Igăi Swiatek, România rămâne cu o singură reprezentantă pe tabloul principal, Simona Halep, care o întâlnește azi în turul 2 la Roma pe favorita numărul 7, Danielle Collins. Sorana Cîrstea a fost eliminată aseară în primul tur de campioana de la Madrid, Ons Jabeur.
Turneul Masters de la Roma se desfășoară în perioada 8-15 mai, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Programul zilei la Roma, 11 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo