Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabriela Ruse, victorie superbă în primul tur la Roma, cu Rogers. Va întâlni liderul mondial în continuare, pe Swiatek

Irina Aldea

Publicat 10/05/2022 la 18:51 GMT+3

Gabriela Ruse s-a calificat azi în turul al doilea la turneul de 1000 de puncte de la Roma. Sportiva noastră a învins-o în primul tur pe americanca Shelby Rogers.

Gabriela Ruse, la Australian Open 2022

Credit imagine: Eurosport

Gabriela Ruse, ocupanta locului 57 WTA, s-a calificat marți în turul al doilea la turneul de 1000 de puncte de la Roma. Sportiva noastră a trecut în runda inaugurală de americanca Shelby Rogers (48 WTA), cu scorul de 3-6, 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 56 de minute de joc.
În urma acestei victorii excelente, Gabriela Ruse s-a calificat în turul 2, acolo unde va da peste nimeni alta decât Iga Swiatek, liderul mondial din WTA, câștigătoare a 4 titluri doar anul acesta. Meciul din turul 2 de la Roma dintre Ruse și Swiatek va fi a doua lor confruntare directă în circuit. Ele s-au mai întâlnit la Montreux în 2018, atunci când poloneza s-a impus cu scorul de 2-6, 6-1, 6-2.
CITEȘTE ȘI:

Gabriela Ruse, victorie excelentă în primul tur la Roma

Gabriela Ruse nu era inițial pe tabloul principal de la Roma, însă a acces din postura de lucky loser și a profitat, iată, la maximum de acest statut, pentru că a eliminat-o pe sfertfinalista de la Roland Garros din 2016, Shelby Rogers. România le mai are pe tabloul principal pe Simona Halep și Sorana Cîrstea.
Simona Halep s-a calificat încă de ieri în turul al doilea, după ce a trecut în minimum de seturi de franțuzoaica Alize Cornet. Sorana Cîrstea o întâlnește azi la Roma pe nimeni alta decât campioana de la Madrid, tunisianca Ons Jabeur.
Turneul Masters de la Roma se desfășoară în perioada 8-15 mai, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Programul zilei la Roma, 10 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo