Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

WTA Roma | Simona Halep - Angelique Kerber, în turul doi, miercuri, nu înainte de ora 19:00

Nicu Savin

Actualizat 12/05/2021 la 00:47 GMT+3

Simona Halep va debuta miercuri la turneul de 1000 de puncte de la Roma. Românca o va întâlni pe Angelique Kerber, jucătoare în fața căreia are un palmares pozitiv.

Simona Halep, pictured left, is congratulated by Angelique Kerber

Credit imagine: PA Sport

Ploaia a dat peste cap programul de astăzi de la Foro Italico, dar în cele din urmă meciul care o interesa direct pe Simona Halep a fost dus la bun sfârșit.
Angelique Kerber a trecut în 2 seturi de Alize Cornet, scor 6-2, 7-5 și o va înfrunta mâine pe Simona Halep, în turul secund. Cele 2 jucătoare s-au întâlnit de 11 ori în carieră, Simona conducând cu 6-5 la confruntările directe.
Singura întâlnire pe zgură dintre cele 2 jucătoare a fost în 2018, în sferturile de finală de la Roland Garros, românca impunându-se atunci în 3 seturi, 6-7, 6-3, 6-2. Ultimul duel direct dintre Halep și Kerber a fost în urmă cu 2 ani, la Eastbourne (pe iarbă), jucătoarea germană câștigând atunci cu 6-4, 6-3.

La ce oră se va juca partida Simona Halep - Angelique Kerber

Organizatorii turneului din capitala Italiei au anunțat și programul pentru ziua de miercuri. Partida Simonei Halep cu Angelique Kerber va fi ultima de pe Grand Stand Arena (a 2-a arenă ca mărime de la Foro Italico) și nu va începe înainte de ora 19:00 (ora României).
Simona Halep este deținătoarea trofeului de la Roma și are nevoie de un parcurs bun și în acest an, pentru a nu fi scoasă de pe podiumul WTA înainte de Roland Garros.
Traseul virtual al Simonei Halep la Roma
  • Turul 1 - liber
  • Turul 2 - Angelique Kerber
  • Optimi - Konta/Ostapenko/Vondrousova
  • Sferturi - Petra Kvitova/Bianca Andreescu
  • Semifinale - Naomi Osaka/Serena Williams/Jennifer Brady
  • Finală - Ashleigh Barty/Aryna Sabalenka/Elina Svitolina/Sofia Kenin
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo