Novak Djokovic a scris istorie seara trecută la Roma. Numărul 1 mondial s-a calificat în finala turneului ATP Masters 1000 de la Roma, după ce l-a învins în semifinale pe Casper Ruud (10 ATP), scor 6-4, 6-3.
Victoria lui Djokovic a fost una cu adevărat specială. Calificat într-o nouă finală, Djokovic a obținut aseară victoria cu numărul 1000 a carierei, iar Casper Ruud a ținut să îi transmită sârbului un mesaj la finalul partidei.
Chiar dacă a fost învins, norvegianul a privit partea pozitivă și i-a spus lui Djokovic că se bucură că a fost adversarul său într-un asemenea meci, făcând parte din istorie: "Mă bucur că sunt o mică parte din istorie", i-a transmis numărul 10 mondial lui Novak Djokovic.
Wimbledon
Kokkinakis i-a făcut pe toți să râdă la Wimbledon, după înfrângerea cu Djokovic! Ce a putut să spună
ACUM 3 ORE
Citește și:

Novak Djokovic îl va întâlni pe Stefanos Tsitsipas în finala de la Roma

Calificat în finala de la Roma, Novak Djokovic caută să câștige un nou titlu pe zgura de la Foro Italico și victoria cu numărul 1001 a carierei. În ultimul act de la Roma, numărul 1 mondial îl va întâlni pe Stefanos Tsitsipas (5 ATP).
În semifinale, grecul și-a luat revanșa pentru înfrângerea de săptămâna trecută de la Madrid și l-a învins pe Alexander Zverev (3 ATP), scor 4-6, 6-3, 6-3, la capătul unei partide care a durat 2 ore și 30 de minute.
Până acum, cei doi s-au întâlnit de nouă ori, iar Djokovic conduce cu 6-3. De asemenea, Djokovic și Tsitsipas s-au întâlnit de patru ori pe zgură, iar numărul 1 mondial s-a impus de fiecare dată. Ultima confruntare dintre cei doi a avut loc în finala de la Roland Garros, acolo unde Djokovic a revenit de la 0-2 la seturi și a câștigat al 19-lea titlu de Grand Slam.
Wimbledon
Djokovic, provocat la Wimbledon de un jurnalist: "Te-a motivat să-l bați pentru că e australian?"
ACUM 5 ORE
Wimbledon
Ziua surprizelor la Wimbledon! După favorita nr. 2, capul de serie 3 a părăsit competiția în turul 2
IERI LA 14:47