Stefanos Tsitsipas, al cincilea jucător al lumii, s-a calificat sâmbătă în marea finală a turneului Masters de la Roma după ce a trecut de rivalul Alexander Zverev. Grecul s-a impus în fața germanului cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 30 de minute de joc.
În urma acestei victorii, Tsitsipas și-a luat revanșa în fața lui Zverev după meciul câștigat de german în semifinale la Madrid. Tsitsipas se va lupta pentru titlu la Roma cu învingătorul meciului dintre liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, și Casper Ruud.
Roland-Garros
Alexander Zverev, calificare la pas în turul doi la Roland Garros
ACUM 21 ORE
CITEȘTE ȘI:

Stefanos Tsitsipas, primul finalist la turneul Masters de la Roma

Câștigător al turneului de la Monte Carlo, desfășurat pe zgură, Stefanos Tsitsipas își dorește să triumfe duminică pentru a pleca cu încredere spre Roland Garros, acolo unde a disputat marea finală la ediția de anul trecut, când a pierdut în fața lui Djokovic de la 2-0 la seturi.
Aceasta este prima finală a lui Tsitsipas la Roma. Cu Zverev, întâlnirea de la Roma a fost cea de-a 12-a din circuit. Acum, grecul îl conduce pe german cu scorul de 8-4. Dacă va câștiga titlul la Roma, Tsitsipas va fi lider în cursa pentru Turneul Campionilor.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44