Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal, debut excelent la Roma, după victoria cu Isner. "Matadorul" e în optimi la Foro Italico

Irina Aldea

Publicat 11/05/2022 la 15:22 GMT+3

Rafael Nadal a debutat cu victorie la ediția din acest an a turneului de 1000 de puncte de la Roma, după ce a trecut de americanul John Isner în minimum de seturi.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Campion en-titre la Roma, Rafael Nadal a debutat cu victorie pe zgura de la Foro Italico. Spaniolul l-a învins pe americanul John Isner în minimum de seturi, scor 6-3, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc. În continuare, Rafa se va duela în optimi cu favoritul numărul 13, Denis Shapovalov.
Rafael Nadal e cel mai titrat tensimen din istoria turneului de la Roma, cu un record de 10 titluri cucerite. Primul trofeu l-a câștigat în 2005. Anul trecut, el a câștigat marele trofeu pe zgura de la Foro Italico în urma unei finale disputate în compania marelui lui rival, Novak Djokovic.
CITEȘTE ȘI:

Rafael Nadal, debut excelent la Roma, în fața lui John Isner

Aceasta a fost cea de-a noua întâlnire directă din circuit între Rafael Nadal și John Isner. Acum, spaniolul îl conduce pe american cu 8-1. Isner s-a impus o singură dată în fața lui Rafa, în cadrul Laver Cup, în 2017. În competițiile oficiale totuși, el nu a reușit niciodată să-i fure victoria marelui campion spaniol.
Acum, Rafa, care a avut un start de sezon de vis, cu titlul câștigat la Australian Open, îl va înfrunta pentru a opta oară pe canadianul Denis Shapovalov. Ibericul îl conduce pe Shapovalov cu 4-3, însă ne putem da seama deja din acest scor al întâlnirilor directe că vom avea parte de un super-duel, chiar dacă pe zgură nu a reușit niciodată să se impună în fața lui Nadal.
Turneul Masters de la Roma se desfășoară în perioada 8-15 mai, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Programul zilei la Roma, 11 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo