Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stan Wawrinka se ridică. Prima victorie a elvețianului în ATP după 15 luni

Andrei Nicolae

Publicat 09/05/2022 la 17:33 GMT+3

Confruntat cu o accidentare serioasă la picior, Stan Wawrinka a regăsit drumul spre victorie. El l-a învins pe Reilly Opelka, cu 3-6, 7-5, 6-2, în turul 1 la Roma

Stan Wawrinka à Rome en 2022

Credit imagine: Getty Images

Stan Wawrinka, de trei ori câștigător în turneele de Grand Slam, și-a lăsat problemele medicale în urmă și a înregistrat prima lui victorie în circuitul ATP, în ultimele 15 luni.
Jucătorul în vârstă de 37 de ani s-a calificat în turul 2 la Open-ul Italiei, în urma unui succes în trei seturi contra americanului Reilly Opelka, cu 3-6, 7-5, 6-2. Elvețianul a coborât până pe locul 361 în ATP, după o accidentare la picior.
Fostul nr. 3 mondial a trecut mai departe după un joc de două ore și cinci minute.

Stan Wawrinka obținuse ultima victorie la Australian Open 2021

Înainte de victoria sa asupra lui Opelka, Wawrinka nu câștigase nicio victorie de când l-a învins pe Pedro Sousa la Australian Open în 2021. Opelka, care a ajuns în semifinale la Roma anul trecut, a cucerit primul său titlu pe zgură la Houston luna trecută.
Citește și:
Wawrinka se va confrunta în continuare cu Laslo Djere, care l-a depășit în trei seturi pe Borna Coric, cu 6-2, 6-7, 6-2. Stan a disputat primul său meci la un turneu ATP în acest an la Monte Carlo, împotriva lui Alexander Bublik.
Turneul Masters de la Roma se desfășoară în perioada 8-15 mai, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo