Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Favoritul nr. 9 de la Roma, eliminat în 71 de minute de un sportiv venit din calificări

Bianca Dumitru

Publicat 14/05/2023 la 16:00 GMT+3

Taylor Fritz, cap de serie nr. 9 la Foro Italico, a fost eliminat în turul 2 al turneului de la Roma, de Yannick Hanfmann (locul 101 ATP), în două seturi. Tot astăzi, Daniil Medvedev și Stefanos Tsitsipas s-au calfiicat în turul 3, iar Holger Rune a făcut pasul spre optimile competiției.

Yannick Hanfmann

Credit imagine: Imago

Taylor Fritz și-a încheiat prematur parcursul în turneul de la Roma. Sportivul de pe locul 9 mondial a cedat în această după-amiază, în turul 2 al competiției, în fața lui Yannick Hanfmann (locul 101 ATP), în două seturi, scor 6-4, 6-1, după doar o oră și 11 minute de joc.
Deși a început meciul în forță și a condus cu 0-3, Fritz a cedat apoi 5 game-uri consecutive și nu a mai putut să revină în joc, cedând primul set după 42 de minute.
În setul 2, americanul a început din nou cu un game câștigat, dar apoi germanul pe care nu l-a mai înfruntat niciodată până acum a reușit o nouă serie impresionantă, de această dată de 6 game-uri consecutive, punând capăt meciului.
După calificarea în turul 3, Yannick Hanfmann va da peste Marco Cecchinato (locul 83 ATP), care l-a eliminat astăzi din turneu pe Roberto Bautista-Agut (locul 25 ATP), pe care l-a învins cu 2-6, 2-6, după o oră și 17 minute de joc.
Citește și:

3 favoriți și-au câștigat meciurile de azi

În această după-amiază, Holger Rune s-a calificat în optimile turneului de la Roma. Danezul de pe locul 7 mondial l-a învins în două seturi pe Fabio Fognini (locul 130 ATP), scor 4-6, 2-6, după o oră și 17 minute de joc.
Deși a evoluat într-o atmosferă ostilă, fiind huiduit încă de la intrarea pe teren și apoi înainte de fiecare lovitură a mingii, Rune a făcut fără probleme pasul spre optimi, acolo unde se va duela cu Roman Safiullin (locul 103 ATP).
picture

Primire ostilă pentru Holger Rune la Roma! Cum l-au întâmpinat fanii la meciul cu Fabio Fognini

Tot astăzi, favoritul nr. 3 al competiției, Daniil Medvedev, l-a eliminat în turul 2 pe Emil Ruusuvuori (locul 43 ATP), în două seturi, scor 4-6, 2-6, după o oră și 29 de minute de joc.
De asemenea, Stefanos Tsitsipas, ocupantul locului 5 mondial, a trecut în turul 2 de Nuno Borges (locul 88 ATP), cu scorul de 6-3, 6-3, după o oră și 11 minute de joc.
În 16-imi, rusul va da peste Bernabe Zapata Miralles (locul 38 ATP), iar grecul va juca împotriva lui Lorenzo Sonego (locul 48 ATP).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo