Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Holger Rune nu se-nvață minte! Danezul, replică pe măsură pentru fanii italieni care l-au huiduit la Roma

Irina Aldea

Actualizat 14/05/2023 la 16:41 GMT+3

Holger Rune s-a calificat în optimile de finală la Roma, însă danezul a avut de înfruntat azi doi adversari la Foro Italico: pe Fabio Fognini, dar și publicul italian. Fanii romani l-au huiduit încă de la intrarea în arenă, dar Rune nu s-a lăsat mai prejos și le-a oferit spectatorilor un răspuns pe măsură.

Primire ostilă pentru Holger Rune la Roma! Cum l-au întâmpinat fanii la meciul cu Fabio Fognini

"Va fi un meci sălbatic, sunt sigur. Chiar dacă mulțimea va fi în spatele lui, ar trebui să rămân concentrat și mai ales să mă gândesc să mă distrez", declara Holger Rune înainte de meciul cu Fabio Fognini de la Roma. Era pentru toată lumea clar vă vom avea un meci pe cinste, însă nimeni nu anticipa primirea ostilă de care avea să aibă parte danezul.
Holger Rune a fost huiduit încă de la intrarea pe teren, moment inedit în tenisul mondial masculin. Danezul a demonstrat în ultimele luni că huiduielile îl fac să-și dorească și mai mult să câștige. La fel s-a întâmplat și azi, iar Rune s-a impus într-un mod clar, cu scorul de 6-4, 6-2, după o oră și 17 minute de joc.
CITEȘTE ȘI:

Holger Rune, replică pe măsură pentru fanii italieni la Roma

Publicul italian e cunoscut pentru pasiunea debordantă pe care o are, mai ales în meciurile în care joacă un reprezentant al Italiei, iar Fognini este fără doar și poate unul dintre cei mai populari tenismeni italieni. Numărul 7 mondial nu s-a lăsat deloc intimidat și a făcut un meci mare la Foro Italico, iar la final a oferit un răspuns pe măsură.
"Da… am simțit încă de la început ostilitatea. De fapt e vorba de un grup de băieți care au încercat să mă facă să-mi pierd concentrarea înainte de meci, dar da… băieți, nu v-a mers, să știți", a transmis Holger Rune la interviul de după meci, zâmbind larg. Rune se va duela în continuare cu australianul Alexei Popyrin (77 ATP) la Roma, în optimile de finală.
Turneul ATP Masters 1000 de la Roma se desfășoară în perioada 10-21 mai, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo