Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic nici nu s-a uitat la Norrie la finalul confruntării de la Roma! Sârbul, scos din sărite de britanic

Irina Aldea

Actualizat 16/05/2023 la 15:12 GMT+3

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală la Roma după ce l-a învins pe Cameron Norrie în minimum de seturi. La finalul confruntării, sârbul nici măcar nu s-a uitat la adversarul său când au dat mâna la fileu, ca urmare a unor gesturi total lipsite de fair-play ale britanicului.

Triumfător! Aşa s-a calificat Djokovic în sferturi, la Roma

Novak Djokovic, campionul en-titre și principalul favorit de la Roma, s-a calificat în sferturile de finală de la Foro Italico, după ce a trecut de capul de serie numărul 13, Cameron Norrie, cu scorul de 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 27 de minute de joc. Pentru Djokovic, aceasta a fost cea de-a 17-a calificare consecutivă în sferturile de la Roma.
La finalul meciului, cei doi s-au îndreptat spre fileu pentru strângerea de mână, însă Novak Djokovic nici măcar nu s-a uitat în direcția britanicului, care a fost inițiatorul a două gesturi complet lipsite de fair-play. Publicul a observat de asemenea comportamentul lipsit de respect al britanicului și l-a huiduit pe Norrie.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic nici nu s-a uitat la Norrie la finalul confruntării de la Roma

Meciul dintre Djokovic și Norrie a avut și două momente tensionate, care au atras după sine antipatie pentru britanic. La scorul de 2-1 în setul 2, pe serviciul sârbului, Norrie a trimis un smash drept în adversarul său, lovindu-l cu forță în picior. Nole nu a rămas indiferent și i-a trimis britanicului o privire "ucigătoare".
picture

Djokovic, privire "ucigătoare" pentru Norrie, la Roma! Sârbul, lovit în plin de un smash

Mai apoi, la scorul de 5-4 pentru sârb, înainte de game-ul de serviciu al lui Nole, Norrie a chemat preparatorul fizic pentru o intervenție pe teren. Acest gest al britanicului a fost huiduit de public, care a sesizat alegerea stranie a momentului pentru o astfel de intervenție, menită să-l scoată din ritm pe Djokovic.
Turneul ATP Masters 1000 de la Roma se desfășoară în perioada 10-21 mai, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo