Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacţia lui Rune, când a aflat ce comparaţie a făcut Djokovic, înainte de meciul direct de la Roma

Cristian Mihală

Publicat 17/05/2023 la 12:14 GMT+3

Holger Rune s-a declarat măgulit de faptul că Novak Djokovic a spus că jocul danezului îi aminteşte de propriul joc, la începutul carierei. Cei doi jucători vor evolua azi, de la 14:00, într-un sfert de finală cât un ultim act, la Roma.

"Extraterestrul" Djokovic! Nole a reuşit un punct genial contra lui Norrie

Novak Djokovic l-a eliminat în optimi la Roma pe britanicul Cameron Norrie (13 ATP), cu 6-3, 6-4, iar gândul i-a zburat deja la partida din turul următor, contra lui Holger Rune. Un adversar mult mai dificil, care rezistă mai bine în schimburi şi care are mai multe lovituri decisive.
"Îmi amintește de mine, te poate ataca din ambele părți, este un jucător cu adevărat bun din toate punctele de vedere", a spus Djokovic, după victoria contra lui Norrie.

Rune, flatat de spusele lui Djokovic

Danezul Holger Rune, locul 7 în ierarhia tenisului masculin, a trecut marţi de australianul Alexei Popyrin, după un meci foarte disputat, 6-4, 5-7, 6-4. La conferinţa de presă de după meci, danezul a fost întrebat despre comparaţia făcută de Djokovic.
Nordicul s-a declarat flatat de spusele lui Nole şi a promis că îi va da o replică pe măsură joi. Deşi 2023 a fost un an cu suişuri şi coborâşuri pentru Rune, care îşi propunea să devină anul acesta numărul 1 mondial, campionul de la Paris 2022 simte că se apropie de nivelul maxim.
"Am auzit că Novak a spus despre mine că-i amintesc de el. Este un lucru foarte bun. Novak a avut într-adevăr o carieră fenomenală. Dar da, mă simt mai bine pe măsură ce se apropie Roland Garros.
Simt că sunt aproape de un nivel înalt. Încă mai cred cu siguranță că pot face unele lucruri mai bine. Mai este încă timp pentru asta. Mâine va fi o provocare bună pentru a vedea unde mă aflu. Novak este unul dintre cei mai buni jucători care au pus vreodată mâna pe o rachetă. Este bine că am șansa de a mă provoca pe mine și pe Novak mâine(n.r. azi)", a spus Rune la conferința de presă.
Rune şi Djokovic s-au întâlnit până în prezent de două ori în circuitul ATP, împărţindu-şi victoriile. Ultima partidă dintre ei a avut loc în toamnă, în finala de la Paris, şi a fost una plină de dramatism. Nordicul s-a impus cu 3-6, 6-3, 7-5, cucerind primul şi singurul său turneu ATP 1000.
De notat că azi va mai avea loc un alt sfert de finală la Roma. Dacă partida Djokovic - Rune e de la 14:00 (Eurosport 2 şi aplicaţia Eurosport), duelul Ruud - Cerundolo se va juca de la 20:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo